04 / 05 / 2024

satılı oteller muğla

satılı oteller muğla

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan otelin toplam bedeli 3 milyon 137 bin 800 TL olarak belirlendi. Otelin satışı Fethiye 1.icra Dairesi tarafından yapılacak.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ildeki 2 adet TOKİ konutu satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesinde yer alan iki adet konutu satıyor. Peki Muğla Menteşe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Muğla Ortaca'da 6 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Muğla Ortaca Belediyesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Muğla Ortaca'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksitle 4 arsa ve 1 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek açıkladı!

Muğla ili Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Seydikemer ilçesi, Kemeraltı Mahallesi'nde yer alan  4 arsa ve 1 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satıyor. Peki Muğla'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Muğla Akyaka İmar Planı Revizyonu için yürütmeler durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonlarına karşı açılan dava sonunca yürütmeyi durdurma kararı alındı. 

Bodrum Kızılağaç'ta 15.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bodrum Satış Memurluğu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Kızılağaç Mahallesi, Kayırlı Mevcii, 239 ada 12 parselde yer alan tarlayı 15 milyon 674 bin 352 TL'ye satıyor...

Varlık fonu satılıyor!

Varlık fonu, yapılan değişiklikle ‘yatırım fonlarına ilişkin esaslar tebliği' kapsamına alındı. Peki bu ne demek oluyor? Varlık fonu satılıyor mu? İşte tüm merak edilenler...

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

satılı oteller muğla Haberi

satılı oteller muğla

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan otelin toplam bedeli 3 milyon 137 bin 800 TL olarak belirlendi. Otelin satoşı açık arttırma suretiyle 4 Ağustos 2014 günü saat 11:40'da Fethiye 1.İcra Dairesi tarafından yapılacak.


İlanın detayları için