04 / 05 / 2024

satılık 1+1 daire fiyatları

satılık 1+1 daire fiyatları

2005 yılından sonra konut projelerinde adını duymaya başladığımız 1+1 dairelere hem yatırım hem de oturum amaçlı ilgi giderek artıyor. Eğer sizde yatırımınızı 1+1 daireden yana kullanacaksanız işte hemen teslim 1+1…

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin kısa sürede satışa çıkması planlanıyor. İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık daire fiyatları...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Mihmandar Eyüp Evleri satılık!

Beyaz İnşaat imzasıyla inşa edilen projede daireler 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mihmandar Eyüp Evleri satılık 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor.

DKY On Residence Kağıthane satılık!

DKY On Residence Kağıthane satılık 1+1,5 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. DKY On Residence Kağıthane'de daireler 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Konforia Soyak satılık!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Konforia Soyak satılık 1+1 'lerde fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Fikirtepe Velvet Towers satılık!

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek olan proje 3 blok halinde inşa edilecek. Fikirtepe Velvet Towers satılık 1.250 adet daireden meydana gelecek.

Konya Sarayönü TOKİ 1. Etap satılık daire!

Konya Sarayönü TOKİ 1. Etap satılık daire fiyatları 65 bin 947 TL'den başlıyor. Ödeme seçenekleri arasında 180 ay vade imkanı yer alan projenin başvuru dönemi devam ediyor.

Nevşehir Ürgüp 1. ve 2. Etap TOKİ satılık daire!

Nevşehir Ürgüp 1. ve 2. Etap TOKİ satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salonlar yer alıyor. Aylık taksitlerin 445,18 TL'den başladığı projede 10 bin 927 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

satılık 1+1 daire fiyatları Haberi

satılık 1+1 daire fiyatları

Yatırım tercihlerinin ve Türk halkının yaşam kültürünün değişmesine paralel olarak 1+1 dairelere olan talep her geçen gün artıyor. Birkaç yıl önceye kadar konut projelerinde 1+1 dairelere yer verilmezken bugün projelerde ağırlıklı olarak 1+1 daire yer alıyor. 


Gerek yatırım gerekse de oturum amaçlı ilgi gören 1+1 daireler, fiyat olarak daha erişilebilir olması, kolay kiralanabilir olması ve gider anlamında daha ekonomik olması nedeni ile tercih ediliyor. Yani ister yatırım için düşünün ister oturum, 1+1 daireler birikiminizi kazançlı bir yatırıma dönüştürmek için oldukça sağlam bir liman. Şimdi gelin hemen teslim konut projelerinde 1+1 daire fiyatları ne kadar hep birlikte bakalım.. İşte hemen teslim 1+1…