30 / 04 / 2024

satılık elektrik şirketi

satılık elektrik şirketi

2010’ da özel sektöre devredildikten sonra devlete borcunu ödemeyen ve yönetimine EPDK tarafından el konulan elektrik dağıtım şirketi olan Osmangazi EDAŞ’ ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Aras İnşaatçılık Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras İnşaatçılık Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Bulut ve Süleyman Bulut tarafından kuruldu. 

Harsa İnşaat Metal Taşımacılık Elektrik Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harsa İnşaat Metal Taşımacılık Elektrik Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vadettin Harsa tarafından kuruldu. 

Cathay Sone İstanbul satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde hayata geçirilecek projede 1.067 adet konut yer alıyor.

Yed Par İnşaat Metal Oto Yedek Parça Taşımacılık Elektrik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yed Par İnşaat Metal Oto Yedek Parça Taşımacılık Elektrik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Torun tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu.

HZR İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HZR İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Metkan İnşaat Taşımacılık Elektrik Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkan İnşaat Taşımacılık Elektrik Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hicabi Temel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Bio İstanbul satılık!

Bio City Development Şirketi 'nin hayata geçirdiği Bio İstanbul satılık daire fiyatları 'na dair bilgileri haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz...

satılık elektrik şirketi Haberi

satılık elektrik şirketi

Daha önce teklif veren ancak devralamayan Polat Yol Yapı’nın, Çinli CMEC şirketi ile ortaklığı görüştüğü öğrenildi. 


ELEKTRİK dağıtım özelleştirmeleri kapsamında 2010 yılında Yıldızlar SSS Holding’e devredilen Osmangazi EDAŞ’ın durumuyla ilgili belirsizlik devam ediyor. Bugünlerde enerji kulislerinde, Çinli China Machinery Engineering Corporation’un (CMEC), Polat Yol Yapı şirketiyle ortak olarak Osmangazi EDAŞ’la ilgilendiği ve şirket hakkında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) bilgi aldığı konuşuluyor. Ancak diğer taraftan, Eskişehir, Afyon, Bilecik, Kütahya ve Uşak’ın elektrik dağıtımını gerçekleştiren Osmangazi EDAŞ’ın Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş.’ye (TETAŞ) olan borçları birikmeye devam ediyor. 



PARA ÖDEYEMEDİ


Osmangazi EDAŞ’ın özelleştirme ihalesi sonrasında yaşanan gelişmeler oldukça karışık. Yıldızlar SSS Holding, 1.4 milyon abonesi bulunan Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin hisselerinin tamamını 2010’da 485 milyon dolar karşılığında Özelleştirme İdaresi’nden devraldı. Ancak kısa...