19 / 05 / 2024

satılık Eşyalı daireler

satılık Eşyalı daireler

Blueground’un Türkiye Genel Müdürü Ege Karaca, gayrimenkul sektörüyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Karaca, eşyalı dairelere talebin her geçen gün arttığını söyledi. 

İstanbul’da kiralara öğrenci zammı! Eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar çıktı! Veliler satılık konut peşinde!

Eğitim için il değiştiren öğrencilerin taşınma telaşının başlaması ile beraber kiralar da uçuşa geçti. İstanbul’da 45 metrekare yalnızca bir odalı (1+0) dairenin kirası 45 bin TL’ye yükselirken, Fulya'da eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar yükseldi.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Mi'Marin Ayayorgi Çeşme satılık!

Suv Yapı tarafından hayata geçirilen Mi'Marin Ayayorgi Çeşme satılık daireler deniz manzaraları. Mi'Marin Ayayorgi projesinde 4+1'lere ait özel havuz bulunuyor...

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Strada Bahçeşehir'de daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık!

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık evlerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Evleri Bahçeşehir projesinde daireler Eylül 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir satılık!

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir satılık dairelerin fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1.kısımda daireler, sıra evler ve villa tipi konutlar olacak...

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir satılık!

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir satılık daireler 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Soyak Konforia projesinde 24 ay sıfır faiz ve yüzde 10 peşinat ödeme seçenekleri sunuluyor...

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık!

Satış ofisinin hazırlık aşamasında olduğu projede daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daireler en küçük 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

İstanbul'daki satılık 33 yalının toplam değeri 951 milyon dolar!

Boğaz'ın incisi 33 yalı yeni sahibini bekliyor. İhtişamları ile büyüleyen yalıların fiyatları da dudak uçuklatıyor. 8 ile 80 milyon dolar arasında fiyata sahip satılık yalıların toplam değeri 951 milyon dolar.

satılık Eşyalı daireler Haberi

satılık Eşyalı daireler

Özel konaklama hizmeti veren Blueground’un Türkiye Genel Müdürü Ege Karaca, eşyalı dairelere talebin hızla arttığını söyledi. Karaca, "İstanbul'da bulunan 180 eşyalı dairemizde doluluk oranı son 2 yılda yüzde 95 ve üzerinde oldu" şeklinde konuştu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yunanistan, Dubai, Türkiye ve ABD'de üretimini sürdüren Blueground, bireysel kullanıcılara ve kurumsal şirketlere özel tasarımlı ve tam donanımlı dairelerinde konaklama hizmeti veriyor. Şirket, 3 kıta, 4 ülke, 9 şehirde bulunan bin 100 ev ile faaliyetlerine devam ediyor.

İnsanların son yıllarda eşyalı dairelere ilgi gösterdiğini belirten Karaca, son gelişmelerin özellikle Türkiye'de eşyalı daire talebini hızla arttırdığını vurguladı.

Tüm dünyada eşyalı ev talebi arttı

Karaca, "İnsanlar son zamanlarda dünyanın her yerinde işleri, hobileri, kişisel gelişimleri sebebiyle çok fazla ülke ve kıta değiştirmeye başladılar. Bunu...