29 / 04 / 2024

satılık gayrimenkuller balıkesir

satılık gayrimenkuller balıkesir

Balıkesir İli Balya ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 961 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 31 Ekim 2013 tarihinde yapılacak...

Balıkesir'de 7 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 200 bin TL!

Balıkesir İli Ayvalık ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 200 lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı 1 Ekim 2013 tarihinde açık artırma usulüyle gerçekleşecek...

Balıkesir'de 10 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 541 bin lira!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde bulunan 10 adet gayrimenkul 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

Yeni Karesi Balıkesir satılık ev!

Yeni Karesi Balıkesir satılık ev fiyatları 125 bin 500 TL'den başlıyor. Toplamda 2 bin 400 adet daireden meydana gelen projenin içerisinde çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Yenikaresi Balıkesir satılık daire!

Yenikaresi Balıkesir satılık daire fiyatları 125 bin 500 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 400 adet daireden meydana gelen proje Baltok güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bal Konut projesi satılık!

Toplam 2 bin 400 konutlu Bal Konut projesinde satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

satılık gayrimenkuller balıkesir Haberi

satılık gayrimenkuller balıkesir

Balıkesir İli Balya ilçesinde bulunan gayrimenkulün bedeli 12 milyon 961 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 31 Ekim 2013 tarihinde satışa çıkacak.

İlanın detayı için tıklayın

İlanın detayı için