05 / 05 / 2024

satılık peşinatsız daire

satılık peşinatsız daire

Sıfır peşinatlı konut kampanyaları elinde birikimi olmayanların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İşte hiç peşinat almadan ev sahibi yapan o projeler…

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Liv Marine Beylikdüzü satılık daire!

Denize 100 metre mesafede inşa edilen Liv Marine Beylikdüzü satılık daire fiyatları 950 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 80 adet daireden oluşuyor.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

Asmalı Hayat Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 244 bahçeli evden meydana gelen Asmalı Hayat Beylikdüzü satılık daire fiyatları 870 bin 620 TL'den başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü 11. Mahalle projesi 28 bin 918 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri satılık daire!

Beylikdüzü Asmalı Hayat Evleri satılık daire fiyatları 788 bin 810 TL'den başlıyor. Dekar Yapı imzasını taşıyan Asmalı Hayat Evleri projesinde 244 bahçeli ev yer alıyor...

11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere satılık daire!

İzmir İl 'i Narlıdere İlçe' sinde yükselen proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor. Teras Gökyüzü Narlıdere satılık daire fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire!

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire teslimlerinin Ekim 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire seçenekleri sunan proje 180 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık!

Yüzde 25 peşinat sağlanan Dekar Asmalı projesi İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık daire teslimleri 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil olarak tasarlandı. Proje 1 Aralık'ta lanse edilecek.

satılık peşinatsız daire Haberi

satılık peşinatsız daire

İnşaat yatırımcıları elinde birikimi olmayan müşterilerini de unutmuyor. Düzenledikleri kampanyalarla birbirinden avantajlı fırsatlar sunan firmalar, artık hiç peşinat almadan konut sahibi yapıyor. Sıfır peşinat kampanyalarıyla birikimi olmayan ihtiyaç sahiplerinin de yüzünü güldüren yatırımcılar, kira öder gibi ev sahibi yapıyor. İşte o projeler…




1. Peşinatı taşındıktan sonra ödüyorsun

Dumankaya İnşaat güvencesiyle Halkalı’da hayata geçirilen Dumankaya Konsept Halkalı projesi 59 bin metrekare alan üzerinde toplam 812 konuttan oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Dumankaya Konsept Halkalı’da 62 metrekare 1+1 daireler 188 bin TL ile 215 bin TL, 93 metrekare 2+1 daireler 266 bin TL ile 293 bin...