09 / 05 / 2024

satılık soğanlık evleri

satılık soğanlık evleri

DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı. Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde inşa edilen projede toplam 331 adet daire bulunyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Soğanlık Moment İstanbul satılık!

Soğanlık Moment İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Soğanlık Metro İstasyonunun yanı başında olan proje 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Soğanlık AND Kartal satılık!

Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimlerinin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor. 175 bin metrekaresi konut alanından oluşan proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri satılık!

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede aylık taksitler 293 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri satılık!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede 747,42 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Soğanlık AND Kartal satılık ev!

Soğanlık AND Kartal satılık ev teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Efes Pilsen'in Kartal fabrika arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

İskenderun TOKİ satılık evleri!

İskenderun TOKİ satılık evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Taksitlerin teslimlerin sonra başlayacağı proje 450 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Soğanlık AND Kartal satılık daire!

7 blok şeklinde yükselecek olan projede hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayında başlaması öngörülüyor. Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY Kartal satılık daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Soğanlık DKY Kartal satılık ev!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Soğanlık DKY Kartal satılık ev tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenkete dizayn edildi.

satılık soğanlık evleri Haberi

satılık soğanlık evleri

Sosyal ortak yaşam alanları arasında DKY İnşaat DKY Kartal projesinde bisiklet yolları ile yemyeşil çimenler, çiçek bahçeleri, su kanalları, otopark, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center bulunuyor.


Dairelerin tamamının Adalar manzarasına sahip olduğu DKY İnşaat DKY Kartal projesi D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde, Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde inşa ediliyor.


Daire tiplerinin 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5 ve 6+1,5 olarak farklı seçenekte dizayn edildiği DKY İnşaat DKY Kartal projesinde ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.


DKY İnşaat DKY Kartal satılık daire fiyatları 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor kata ve cepheye göre değişiyor. Projede daire alanlarının 66 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor.


DKY İnşaat DKY Kartal iletişim

Adres: Soğanlık, Yalnız Selvi Cad. No: 13...