05 / 05 / 2024

Satılıkfil Gayrimenkul adres

Satılıkfil Gayrimenkul adres

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

2 ildeki 53 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Amasya ve Bursa illerinde 53 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki Amasya ve Bursa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Bankalardaki satılık gayrimenkul sayılarına Kovid-19 dopingi!

Türkiye genelinde ödenemeyen krediler sebebiyle birçok gayrimenkul bankaların oluyor. Bankalar tarafından satışa sunulan gayrimenkul sayısı gün geçtikçe artıyor...

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Kocaeli'de 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C Gebze 1. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Kocaeli Çayırova'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon 607 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ankara'da 123.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Beştepe ilçesinde bulunan 20 sıra no. ile 50 sıra no. arasındaki gayrimenkuller 123 milyon 237 bin 500 TL'ye satılıyor...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Satılıkfil Gayrimenkul adres Haberi

Satılıkfil Gayrimenkul adres

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.


Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu Yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak... ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: KAVAKLI MH.YEŞİLYURT CD.SİTESİ KONUT BLOK NO:71/1...