01 / 05 / 2024

Satır aralarını okumak kim inşa etti

Satır aralarını okumak kim inşa etti

Belçika'lı mimar Gijs Van Vaerenbergh içi dışı bir kilise inşa etti. ''Satır aralarını okumak'' adı verilen bu kilise ziyaretçi akınına uğruyor. Yeşil bir araziye yapılan bu kiliseden içeriden dışarıyı, dışarıdan içeriyi rahatlıkla görebiliyorsunuz...

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

BİM az önce duyurdu! Çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düştü!

16 Haziran’dan itibaren BİM’de indirime girecek ürünlerin kataloğu paylaşıldı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları bulunmaktadır. Özellikle kiracılar kendi haklarını bilhassa bilmek istiyorlar. Peki “Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?” İşte merak edilenler!

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

Milli Emlak Ankara'da 51 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı  ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:10' yapılacak.  

O ilde 95 bin 300 TL'ye arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak başkentte 115 bin 400 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan çok şaşırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 11:25'te yapılacak.

Milli Emlak 170 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili, Merkez ilçesi Kisecik Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 11:15'te gerçekleştirilecek.

Satır aralarını okumak kim inşa etti Haberi

Satır aralarını okumak kim inşa etti

Belçika'lı mimar Gijs Van Vaerenbergh içi dışı bir kilise inşa etti. ''Satır aralarını okumak'' adı verilen bu kilise ziyaretçi akınına uğruyor. Yeşil bir araziye yapılan bu kiliseden içeriden dışarıyı, dışarıdan içeriyi rahatlıkla görebiliyorsunuz...

Ormanlık araziye kurulan ve tamamen doğal malzemelerle yapılan kilise doğaya ayak uyduruyor....

Farklı açılardan bakıldığında kilisenin içi gözüküyor ya da gözükmeye biliyor. Tamamen bambaşka bir tasarım olan bu inşaya Gijs Van Vaerenbergh ödül almayı bekliyor...

Kilise her açıdan bambaşka bir izlenim...