02 / 05 / 2024

Satış Ajansı hizmetler

Satış Ajansı hizmetler

Satış Ajansı İstanbul’dan sonra bu kez de Hatay’da konut projesine hizmet veriyor. İnşaat öncesinden satış aşamasına kadar tüm adımlarda firma ile ortak hareket eden Satış Ajansı doğru analizlerle projelerin doğru hedef kitleye ulaşmasını sağlıyor...

Mazda, Türkiye’de araç satışını durdurduğunu açıkladı

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye'de otomobil satışlarını belirsiz bir süreliğine durdurduğunu fakat hizmetler ve yedek parça tedarikinin devam edeceğini bildirdi. Mazda'dan yapılan açıklama ve haberin detayları...

O ilde KDV'den muaf 10 arsa satılıyor! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara ili Gölbaşı Belediye Başanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve tüm merak edilenler...

Yabancıya konut satışında dijitalin etkisi büyük!

Sare Medya Ajans Başkanı Mehmet Durgut, Haziran ayında yabancılara dönük gerçekleşen konut satışlarını değerlendirdi.

Şile Belediyesi'nden 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Şile Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Balibey mevkiideki arsayı ihale ile satıyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Konutmatik: Gayrimenkul satışını artırmanın teknolojik çözümü!

Kripton Ajans, yeni geliştirdiği Konutmatik sistemiyle sektörü canlandıracak. Konutmatik, satış ve pazarlama ağının oluşturulmasına imkan veriyor.

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İnşaat sektöründe reklam ve satış sorunu var!

Subbrand Marka ve Reklam Ajansı Başkanı Mustafa Solmaz, inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Solmaz, inşaat sektöründe reklam ve satış sorunu olduğunu vurguladı.

OMV, Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardı!

Reuters haber ajansı, Avusturyalı OMV şirketinin Petrol Ofisi'nin tamamını satışa çıkardığını duyurdu. Petrol Ofisi'nin Türkiye'de 1785 akaryakıt istasyonu bulunuyor ve en büyük perakende satış ağına sahip.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 arsayı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt ilçesine bağlı Teede Mahallesi'nde bulunan 12 arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Şartname ve diğer bilgiler, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanlığında alınabilecek.

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi, Kürşat Coşkun Ufuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Ekrem Çekim vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Ziraat Bankası'nın TOKİ konut satışlarında verdiği hizmetler!

Ziraat Bankası müşterilere, TOKİ projelerinde; başvuru toplama, konut satış, konut teslim, konut ve DASK sigortası, devir, taksit tahsilâtı, borç kapama ve tapu teslimi işlemlerinde aracılık hizmeti veriyor.

Karadeniz yabancı yatırımcının yeni gözdesi oldu!

Satış Ajansı ' nın kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu, yabancı yatırımcı tercihleri ve yıldızı parlayan bölgeler gibi sektörün merak ettiği konularda önemli değerlendirmeler ve öngörülerde bulundu...

Satış Ajansı hizmetler Haberi

Satış Ajansı hizmetler

Bugüne kadar birçok inşaat firmasına danışmanlık hizmeti veren Satış Ajansı İstanbul’dan sonra bu kez de Hatay’da konut projesine hizmet veriyor. İnşaat öncesinden satış aşamasına kadar tüm adımlarda firma ile ortak hareket eden Satış Ajansı doğru analizlerle projelerin doğru hedef kitleye ulaşmasını sağlıyor.


2012 yılında Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın tarafından kurulan Satış Ajansı, inşaat projelerine proje öncesi fizibilite çalışmaları ve sonrasında satış konusunda danışmanlık hizmetleri vererek projenin doğru bir şekilde satılmasını sağlıyor. BHB Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. kuruluşu olan Satış Ajansı’nın kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu proje henüz bir fikir halindeyken danışmanlık hizmetlerinin başladığına dikkat çekerek, “Müteahhit arsa görüşmeleri yapmaya başladığı anda bizim işimiz başlıyor. Biz hangi arsaya ne gibi projeler yapılır, nasıl bir konsept olmalı, daire dağılımları ya da metrekare...