09 / 05 / 2024

satış ofislerin mimarisi

satış ofislerin mimarisi

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı konut projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Firmalar satış ofisleribde eşsiz mimariye de imza atıyorlar.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı!

İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’nci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı.

Denizli Skycity'deki ofislerin 3'te 1'i satıldı!

Denizli'nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girecek olan Skycity'de ofislerin 3'te biri satıldı.

Adam Kule projesinde 19 ofis satışa çıktı!

DAP Yapı'nın, İstanbul Dragos'ta hayata geçirdiği Adam Kule projesinde ofislerin yüzde 66'sı satılırken, 19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı.

Dap Yapı Adam Kule projesinde mağazalar satışa çıktı!

Dap Yapı tarafından İstanbul Dragos’ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde ofislerin yüzde 66’sı satılırken,19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı.

Seba Office Boulevard Kağıthane satılık ofis!

Seba Office Boulevard Kağıthane satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard Kağıthane projesi Ayazağa Cendere'de yer alıyor...

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Vadi İstanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Golfkent'te son daireler satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP'ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent'in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan 1.etap satışları devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Golfkent 1. Etapta son daireler satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP’ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan 1. etap satışları devam ediyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yer alıyor. Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofislerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.

satış ofislerin mimarisi Haberi

satış ofislerin mimarisi

Çeşitli donatılarıyla farklılaşan Konut projeleri, bu ayrıcalıklarını satış ofisleri ve örnek daireler ile müşterilerine aktarabiliyorlar. Bu anlamda Konut sektöründe faaliyetlerini sürdüren Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı mimar Seda Dündar; satış ofislerinin ve örnek dairelerin satış açısından önemini vurguladı.


İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı Konut Projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Projelerin ayrıcalıklarını yansıtmak için ise satış ofislerine büyük Yatırım yapan firmalar eşsiz Mimari tasarımlara da imzalarını atıyorlar.Son yıllarda özgün konseptlere sahip satış ofisleriyle de dikkatleri üzerine çeken Markalı Konut projeleri, konut alıcılarının satın alma kararında da etki sağlıyor.


PROJELER HOŞ GELDİNİZ MESAJINI DOĞRU VERMELİ


Markalı Konut sektöründe satış ofisi, örnek Daire tasarımları ve tüm İç Mimari detay çözümlerinde çalışmalar yürüten Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar; "Tüketicilerin...