05 / 05 / 2024

satışa çıkanlar yalılar

satışa çıkanlar yalılar

Gayrimenkul piyasasının genelinde bir yavaşlama gözlense de, yalı piyasayı oldukça hareketli. ‘Boğaz’ın incileri’ olarak anılan 60 yalı satılmayı bekliyor.

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

ŞOK Market'te New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor! ŞOK online aktüel kataloğu

ŞOK Market 2 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime girerken New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkacak.

Elektrikli otomobil almak isteyenlere buraya! İşte satışa çıkan güncel elektrikli otomobillerin fiyatları!

Elektrikli araç almak isteyenler, güncel fiyat listesini takip ediyor. İşte Türkiye’de satışa elektrikli araçlar ve fiyatları!

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

satışa çıkanlar yalılar Haberi

satışa çıkanlar yalılar


Gayrimenkul sektörünün genelinde bir yavaşlama görülse de yalı piyasayı oldukça hareketli. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, özellikle kurlardaki yükseliş sonrası, yabancı ve yerli yatırımcıları yalı piyasasına yönlendirdi. ‘Boğaz’ın incileri’ olarak anılan 60 yalısı şu sıralar alıcılarını beliyor.

İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında 600 kadar yalı bulunuyor. Bu yalıların 366’sı tarihi eser niteliğinde. Yalıların fiyat aralığı ise 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında değişiyor.

60 yalı ve 40 yalı dairesi


Toplam 600 yalı içindeki 60 yalı da satış sürecinde. Söz konusu 60 yalının yarısı ise tarihi eser niteliğine sahip. Satışa bekleyen 60 yalının dışında 40’a yakın yalı dairesi de alıcı bekliyor.

En çok Katarlıların ilgi gösterdiği bu yalıların satışını hızlandıran etkenlerin başında, tarihi değeri ve rıhtıma uzunluğu yer alıyor.

Fethi Tınmaz'ın yalısı 19...