16 / 05 / 2024

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden 18. Meslek Komitesi Üyesi Hüseyin Emanet ilimizdeki imar uygulamalarının belli bir standarta göre yapılması gerektiğini söyledi.

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın açıklamaları TBMM'de!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklamaları ve belediyecilik faaliyetleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı...

İmar uygulamalarına standart gelmeli!

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden 18. Meslek Komitesi Üyesi Hüseyin Emanet ilimizdeki imar uygulamalarının belli bir standarta göre yapılması gerektiğini söyledi.

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Mahmut Kösemusul: Yüksek Hızlı Tren projesi Karasu'da turizmi canlandıracak!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Karasu Limanı ve Yüksek Hızlı Tren konularında açıklamalarda bulundu. Yüksek Hızlı Tren projesi Karasu'da ticarete ve turizme katkı sağlayacak....

Adapazarı'na karma OSB kurulacak!

Organize Sanayi Bölgeleri ve daha bir çok konuda açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, Adapazarı sınırları içerisinde karma OSB kurmayı planladıklarını açıkladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak:Balkan Atletizm Şampiyonası'na hazırız!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, mart ayında düzenlenecek Balkan Atletizm Şampiyonası'na 300 sporcunun katılacağını belirterek, "Bütün resmi kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızla bu uluslararası organizasyona hazırız" dedi

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul Haberi

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 18. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyeleri Hüseyin Emanet, Erdal Yıldırım, Adem Çalifkan'ı makamında ağırladı, il genelinde devam eden imar çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette konuşan SATSO Başkam Mahmut Kösemusul, M Şehrimizin menfaati ve gelişimi için kurumlar arası işbirliği yapmalıyız, karşılıklı konuşarak sorunları çözmeliyiz bunun adı diyalogtur. Diyaloğumuz ne kadar güçlü olursa Sakarya da o kadar güçlü olur. Güçlü diyalog güçlü Sakarya demektir. Şehrimizin yeniden yapılanması göz önüne alındığında ilgili yetkili kurumlarla iletişim halindeyiz, ilimiz için en iyisinin yapılacağına inanıyorum" dedi. 


CİDDİ LOKOMOTİF 


Meclis Üyesi Hüseyin Emanet ise, 1/1000lik planla emsal sınırlaması ve çekme mesafeleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede inşaat sektörünün ciddi bir lokomotif sektör olduğunu ifade ederde bu sektörün ilimizin gelişimi...