29 / 04 / 2024

İmar uygulamalarına standart gelmeli!

İmar uygulamalarına standart gelmeli!

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden 18. Meslek Komitesi Üyesi Hüseyin Emanet ilimizdeki imar uygulamalarının belli bir standarta göre yapılması gerektiğini söyledi.



Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 18. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyeleri Hüseyin Emanet, Erdal Yıldırım, Adem Çalifkan'ı makamında ağırladı, il genelinde devam eden imar çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette konuşan SATSO Başkam Mahmut Kösemusul, M Şehrimizin menfaati ve gelişimi için kurumlar arası işbirliği yapmalıyız, karşılıklı konuşarak sorunları çözmeliyiz bunun adı diyalogtur. Diyaloğumuz ne kadar güçlü olursa Sakarya da o kadar güçlü olur. Güçlü diyalog güçlü Sakarya demektir. Şehrimizin yeniden yapılanması göz önüne alındığında ilgili yetkili kurumlarla iletişim halindeyiz, ilimiz için en iyisinin yapılacağına inanıyorum" dedi. 


CİDDİ LOKOMOTİF 


Meclis Üyesi Hüseyin Emanet ise, 1/1000lik planla emsal sınırlaması ve çekme mesafeleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede inşaat sektörünün ciddi bir lokomotif sektör olduğunu ifade ederde bu sektörün ilimizin gelişimi açısından doğru yönetilmesi, imar uygulamalarının da belli bir standarda göre yapılması gerektiğini dile getirdi.


Yeni Haber Adapazarı


Geri Dön