06 / 05 / 2024

Saudi Oger Ltd inşaat şirketi iflas

Saudi Oger Ltd inşaat şirketi iflas

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip Oger Telecom'u bünyesinde barındıran, Suudi Arabistan merkezli Saudi Oger'in inşaat şirketinin iflasını ilan etmesi bekleniyor.

Atlm Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Taşımacılık Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Atlm Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Taşımacılık Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Öztürk tarafından kuruldu. 

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Kurt tarafından kuruldu.

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Proje İnşaat Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Şaşmaz tarafından kuruldu. 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydın, Yunus Emre Bekişli ve Aycan Süzer ortaklığında kuruldu.

Yeni Star İnşaat Temizlik Elektronik Ve Otomasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Star İnşaat Temizlik Elektronik Ve Otomasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Wdesing Project Mimarlık Ve Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Baker tarafından kuruldu. 

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Ayz İzolasyon İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ayz İzolasyon Makina Elektrik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alpar tarafından kuruldu. 

Saudi Oger Ltd inşaat şirketi iflas Haberi

Saudi Oger Ltd inşaat şirketi iflas

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip Oger Telecom'u bünyesinde barındıran, Suudi Arabistan merkezli Saudi Oger'in inşaat şirketinin iflasını ilan etmesi bekleniyor.


Suudi Arabistan merkezli inşaat şirketi Saudi Oger Ltd'nin son 8 aydır 20 bin çalışanının maaşlarını ödeyemediği ve sağlık sigortalarını yenileyemediği, bu nedenle iflasını ilan etmesinin beklendiği bildirildi. 


İsminin açıklanmasını istemeyen bir yetkilin Saudi Gazette'ye yaptığı açıklamada, "Problem sadece sağlık sigortası ödemeleri değil. Bazı çalışanların 500 bin riyalden fazla alacağı birikti" diye konuştu. 


Cidde Ticaret ve Sanayi Odası'nın sigorta komitesi üyesi Adnan Khoja'da yaptığı açıklamada, "Eğer şirket sigorta primlerini ödememeye devam eder ise, Suudi Arabistan Para Otoritesi bilgilendirilir. Otorite sigorta sözleşmesini fesh eder" diye konuştu. 


Saudi Oger'in telekomunikasyon sektöründeki şirketi Dubai merkezli Ojer Telecom, Türk Telekom'un yüzde 55 hissesini elinde tutuyor. Ayrıca Suudi Arabistan,...