12 / 05 / 2024

Şavşat Gölü misafirhane yapımı

Şavşat Gölü misafirhane yapımı

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Eber Gölü'ndeki fabrikalar çürümeye terk edildi!

TTKD Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Afyonkarahisar’daki Eber Gölü’nün çürüdüğünü söyledi. Gölün çevresinde bulunan fabrikalar ve 17 yerleşim alanının atıklarıyla çöp alanına dönüştürüldü.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Artvin Şavşat'ta yabancı yatırımcıların arsa aldığı iddiası mecliste!

Artvin'in Şavşat ilçesinde yabancı yatırımcılar tarafından arsa alındığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Şavşat Gölü misafirhane yapımı Haberi

Şavşat Gölü misafirhane yapımı

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. 

Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği Başkanı, Doç. Dr. Coşkun Erüz, sosyal medya hesabından "Eyvah! Şavşat Karagöl'ü de kaybediyoruz" dedi. Erüz, "Özellikle Doğu Karadeniz'deki tüm tabiat parkları ve tabiatı koruma alanları hızla yapılaşmakta, kaynak değerleri tahrip olmaktadır" diye konuştu. Rize Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ise burada bulunan eski misafirhanenin yenilendiğini belirtti. 

Şavşat’ta bulunan Karagöl’ün kenarına yapılan binaya yöre halkından tepki gösterildi. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; tam gölün kenarına yapılan beton binanın ne olduğunu ve neden yapıldığını bilmediklerini dile getiren vatandaşlar, doğal güzelliğin bozulduğunu belirtti. Bundan sonra da göl kenarında yapılaşmanın süreceği endişesi taşıyan yöre halkı “Burayı Uzungöl’e çevirecekler” diyerek tepkilerini dile getirdi. 

Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma...