03 / 05 / 2024

Savunma Sanayii yatırımı yapılan şehirler

Savunma Sanayii yatırımı yapılan şehirler

Yozgat halkı ve sivil toplum örgütleri, daha önce Yozgat’a söz verilen savunma sanayi yatırımlarının Ankara’nın Kazan ilçesine kaydırılmasına tepki göstererek, Yozgat’ın da bu yatırımlardan pay almasını istedi...

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

Türk savunma sanayisinden deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım!

Türk savunma sanayisi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde zarar gören şehirlerde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayarak 8 milyar liralık yatırım imzalayacak.

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

BMC'den Sakarya'ya 1 milyar 300 milyon liralık yatırım!

Savunma sanayi araçları başta olmak üzere kamyon, otobüs ve motor üretimi gerçekleştirmek üzere Sakarya'daki yaklaşık 222 hektarlık alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ adına münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi

Batıçim Batı Anadolu kapalı klinikler yatırımı tamamlandı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi kapalı klinikler yatırımı tamamlandı.

Batısöke Çimento Klinker Üretim yatırımı çalışmaları devam ediyor!

Batısöke Çimento Sanayii T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Sanayii T.A.Ş. Klinker Üretim yatırımı çalışmaları devam ediyor.

Batı Söke Çimento klinker üretim hattı yatırımı yaptı!

Batı Söke Çimento Sanayii T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batı Söke Çimento 2.000.000 ton /yıl üretim kapasiteli klinker üretim hattı yatırımı yaptı.

Bolu Çimento yatırım teşvik belgesi aldı!

Bolu Çimento sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bolu Çimento Gümrük vergisi muafiyeti ve KDV istisnası destek unsurlu yatırım teşvik belgesi aldı.

Yozgatlılar, Savunma Sanayii yatırımının Yozgat'a yapılmasını istiyor!

Yozgat halkı ve sivil toplum örgütleri, daha önce Yozgat’a söz verilen savunma sanayi yatırımlarının Ankara’nın Kazan ilçesine kaydırılmasına tepki göstererek, Yozgat’ın da bu yatırımlardan pay almasını istedi...

Atlantis Yatırım Holding A.Ş. Karasun açıklaması!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş. İştirakimiz Karsusan Karadeniz Su Ürünleri Sanayii A.Ş'nin (Karsusan) 20.12.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısının sonuçlarına ilişkin bildirimler KAP'ta ilan edildi...

Eczacıbaşı Yatırım Holding, Atlı Zincir Fabrikası'nı satın aldı!

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı  İstanbul-Zeytinburnu Davutpaşa'daki  9 bin 95 metkrekare büyüklüğündeki Atlı Zincir İğne ve Makina Sanayii Aşž'ye ait fabrikayı  14 milyon 800 bin TL'ye satın aldı

Savunma Sanayii yatırımı yapılan şehirler Haberi

Savunma Sanayii yatırımı yapılan şehirler


Yozgat halkı ve sivil toplum örgütleri, daha önce Yozgat’a söz verilen savunma sanayi yatırımlarının Ankara’nın Kazan ilçesine kaydırılmasına tepki göstererek, Yozgat’ın da bu yatırımlardan pay almasını istedi.


Milli Savunma Bakan İsmet Yılmaz ve AK Parti Yozgat Milletvekili, dönemin Başbakan Yardımcısı ve şimdiki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın “Yozgat savunma sanayi üssü olacak” sözünün ardından dün eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıdırım’ın “Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük projesi olan savunma sanayi üssünün temeli Ankara’nın Kazan ilçesine atılacaktır” açıklaması, Yozgat kamuoyunda tepki ile karşılandı. Yozgat’ta yerel yayın yapan gazeteler konuyu manşetlerine taşırken, bugün de sivil toplum örgüt temsilcileri açıklamalarda bulundu. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, 7 milyar dolarlık savunma sanayi yatırımının Ankara’nın Kazan ilçesine yapılacağı şeklindeki...