02 / 05 / 2024

Savur sandalye

Savur sandalye

Coğrafyaların izini sürüp çağdaş çizgilerle harmanlanan Koleksiyon Ev ürünlerinden üçü ‘İyi Tasarım’ ödülleriyle taçlandırıldı. Divanbaba yatak, Serdiyar kanepe ve Savur sandalye ödüllü Koleksiyon tasarımları evinizde yer alacak.

ŞOK Market'te puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, masa sandalye takımı 1 bin 499 TL'ye düştü! 28 Ekim 2023 online katalog

ŞOK Market 28 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu hafta ŞOK'ta puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, mutfak masa sandalye 1 bin 499 TL'ye satılacak. 

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Göktaş tarafından kuruldu.

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesinin ihalesini bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Mardin Savur'a 148 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur'da 148 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

Aziz Sancar'ın müzeye dönüştürülecek evindeki restorasyonda sona gelindi!

Mardin'in Savur ilçesinde Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğup büyüdüğü ve doktorluk yaparken kaldığı evin restorasyonda sona gelindi...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Aziz Sancar'ın Mardin'deki konağı restore edildi!

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğup büyüdüğü ve 2 yıl süreyle doktorluk yaptığı Mardin Savur'daki 3 katlı 36 odalı tarihi konağın müzeye dönüştürülmesi için başlatılan restorasyon çalışmaları sona erdi. 

Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın Mardin'deki evi müze oluyor!

Nobel ödülüne sahip Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğduğu ve doktorluk yaptığı sırada yaşadığı Mardin'in Savur ilçesindeki evi müzeye dönüyor.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

TOKİ Mardin Savur 157 konut ihalesi bugün!

TOKİ Mardin İli, Savur İlçesi, Gazi Mahallesi 157 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Savur sandalye Haberi

Savur sandalye

Coğrafyaların izini sürüp çağdaş çizgilerle harmanlanan Koleksiyon Ev ürünlerinden üçü ‘İyi Tasarım’ ödülleriyle taçlandırıldı. Değişen mevsimle şekillenen ve yenilenecek olan yaşam alanınızda ödüllü ev mobilyalarına da yer açın.  


“Evimiz bizim yaşam kültürümüz, Her şey seçkin ve de kıymetli…” diyerek evde yaşam mottosunu oluşturan Koleksiyon, 43 yıllık deneyimiyle şekillendirdiği yaşam alanlarının özel ve de anlamlı olduğunu vurgulayan ürün gamıyla bilinir. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte evinizde yapacağınız değişikler arasında ödüllü Koleksiyon ürünlerine de yer açabilirsiniz. Divanbaba yatak, Serdiyar kanepe ve Savur sandalye  yakın zamanda ödül alan Koleksiyon tasarımları olarak evlerinizde yerlerini almaya hazır.


Faruk Malhan tasarımı Babil Serdiyar kanepe;


Bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’ Mobilya kategorisinde ‘İyi Tasarım’ ödülüne layık görüldü. 


Faruk Malhan tasarımı Babil Ailesi, 500 yıllık Babil medeniyetlerinde...