09 / 05 / 2024

Say İnşaat Yooistanbul teslimleri

Say İnşaat Yooistanbul teslimleri

Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri Ortaköy'de ev fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Peki 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim edilecek?

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Sayın AŞ, prefabrik konuttan hazır beton üretimine, yap sat projelerden çeşitli taahhüt işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Sayın İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sayın İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Marmaris Emel Sayın Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.

Bartın Işıkaltın İnşaat'ta yeni daireler teslim edildi!

Bugüne kadar çok sayıda daire yaparak, Bartınlıları ev sahibi yapan Işıkaltın İnşaat son projesini de başarıyla tamamlayarak yeni daire sahibi olanlara anahtarlarını teslim etti.

İnşaat çalışmalarının etrafına branda çekilmemesi tehlike doğuruyor!

TÜİK’in son nüfus sayımıyla birlikte kent merkezi nüfusu 392 bini aşan Batman’da, inşaat sektörü canlandı. İnşaat sektörünün yeniden canlandığı Batman’da, bazı inşaatların etrafına branda çekilmemesi tehlikelere davetiye çıkarıyor.

Sayın Prefabrik İnşaat bu yıl farklı projelere imza atacak!

Sayın Prefabrik İnşaat şirketi bu yıl farklı projelere imza atacak. 2015'de büyümesini sürdüren şirketin Genel Müdürü Bülent Kılıç, şirket hakkında açıklamalarda bulundu.

Rönesans İnşaat, Gotthard Base Tüneli için gün sayıyor!

Rönesans İnşaat tarafından yapılan dünyanın en uzun tüneli Gotthard Base’in tamamlanması için geri sayım başladı. Gotthard’ın tamamlanmasıyla İsviçre, Avrupa’nın büyüyen yüksek hızlı demiryolu ağına entegre olacak.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Say İnşaat Yooistanbul teslimleri Haberi

Say İnşaat Yooistanbul teslimleri


22 bin metrekare alanda yükselen Yooistanbul Evleri projesi İstanbul Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy'de yer alıyor. Yooistanbul Evleri Ortaköy projesi Say Yapı imzasını taşıyor.


Yooistanbul Evleri Ortaköy projesinde 120 adet daire bulunuyor. Yooistanbul Evleri Ortaköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.



Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim?


Yooistanbul Ortaköy'de metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor. 5 katlı 11 blok halinde yükselen Yooistanbul Ortaköy'de teslimler Aralık 2016'da yapılıyor.


Ortaköy Yooistanbul Evleri fiyat listesi 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Yooistanbul Evleri Ortaköy projesinde daire alanları 116 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.



Ortaköy Yooistanbul adres: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul



Ortaköy Yooistanbul iletişim

Tel: 444 17 13

Web:...