28 / 04 / 2024

Say Yapı İcra Kurulu Başkanı

Say Yapı İcra Kurulu Başkanı

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile icra işlemlerinde değişiklik yapılması planlanıyor. 

'Aile konutu' şerhi bulunan konutlar haczedilemeyecek!

TBMM'ye sunulan 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile 'aile konutu' şerhi bulunan konutların haczedilememesi amaçlanıyor.

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi komisyonda!

TBMM'ye sunulan 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında 'aile konutu' olarak kullanılan malların ihlallerinin önüne geçilmesi planlanıyor.

2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile şikayet hakkı olan kişilerin 'alacaklı, borçlu ve şikayet konusu işlemlerde hukuki yararı bulunan üçüncü kişiler' şeklinde düzenlenmesi planlanıyor.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesi sektöre olumlu yansıyacak!

Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat, yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesi hakkındaki görüşünü paylaştı...

Faizlerin düşmesi yatırımcıları harekete geçirecek!

''Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'' ismiyle açıklanan konutta indirim kampanyası 33 projede geçerli olacak. Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat kampanya hakkında değerlendirme yaptı. 

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

Faiz oranları yüzde 1’in altına düşürülmeli!

Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü ile Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat konut kredi faizlerinin indirilmesi konusunu değerlendirdi...

Alpay Çepni Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu!

Geçtiğimiz Haziran ayında Vadistanbul'daki görevinden ayrılan Alpay Çepni, Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu.

Fuzul Yapı 2018'de 2 bin konut yapacak!

Fuzul Yapı İcra Kurulu Başkanı Zeki Akbal 2018 konut yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Akbal, Fuzul Yapı'nın 2018 yılında 2 bin yeni konut inşa edeceğini aktardı.

Robert Varon: Türkiye ekonomisi daha iyi olacak!

TÜİK tarafından açıklanan Türkiye büyüme verilerine ilişkin Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon görüşlerini paylaştı.

Say Yapı İcra Kurulu Başkanı Haberi

Say Yapı İcra Kurulu Başkanı

1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Gökkaya, Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde Stratejik Yöneticilik programını tamamladı. 


Kariyerine Dokap Yapı Elemanları A.Ş ’de pazarlama departmanında başlayan Işık Gökkaya, 1987 yılında şirketin Pazarlama Şefi oldu. 1989 yılında ise Mint Mühendislik’te Yönetici Ortak olarak çalışmaya başladı. 1998 – 2006  yılları  arasında  İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, 2006-2012 yılları arasında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi, 2012-2015 yılları arasında ise yine Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü.


Işık Gökkaya ayrıca, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin kurucu üyesidir. GYODER’in 2002 yılı ve 2009-2010 dönemi Yönetim Kurulu'nda başkan yardımcılığı...