06 / 05 / 2024

say yapı vergi beyanı

say yapı vergi beyanı

Say Reklamcılık Yapı Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 dönemini kapsayan 6 aylık geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul satışlarında yeni dönem başladı! Emlak fiyatlarındaki manipülasyon önlenecek!

Konut Finansmanı Paketleri’nin duyurulmasının ardından emlak fiyatlarında yaşanan keskin artışlar üzerine T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan ‘538 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’ aracılığıyla bu konuda bazı düzenlemeler yapıldı. İşte detaylar...

Dikkat! Vergi yapılandırması ve ödeme süresi uzatıldı!

7326 sayılı vergi yapılandırma kanununa ilişkin süre uzatımı gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre başvuru ve ödeme süresi 1 ay uzatıldı.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, borç yapılandırmayla ilgili büyük kolaylıklar sunan 7256 Sayılı Vergi Affı yapılandırılmasında son günün 1 Şubat 2021 olduğunu söyledi.

Değerli konut vergisi beyanname 2021!

2020 yılında yapı vergi değeri 5.000.000 TL ve üzeri olan değerli konut vergisine tabi taşınmazı olanlar beyanname veriyor. İşte değerli konut vergisi beyanname 2021 örneği...

Değerli Konut Vergisi'nde ilk beyan dönemi başladı!

2020 yılı içerisinde yapı vergi değeri 5.000.000 TL ve üzeri olan değerli konut vergisine tabi taşınmazı olanlar 22 Şubat 2021 tarihine kadar beyanda bulunmaları gerekiyor.

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Tek konutu olana vergi yok!

Bugüne kadar çok sayıda vergi yürürlüğe girdi, yürürlükten kaldırıldı, ancak hiçbirisi kamuoyunda Değerli Konut Vergisi kadar tartışılmadı. İşte yeni vergi ile ilgili tüm merak edilenler...

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kira artış oranı nasıl hesaplanacak?

Yeni yılda, kapsamlı vergi düzenlemelerini içeren ilk kanun olan “7161 Sayılı Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taşınmazlara yeniden değerleme nasıl yapılır?

213 sayılı Vergi Usul Kanunu'na (VUK), 7144 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile eklenen geçici 31'inci madde uyarınca, bazı taşınmazlara yeniden değerleme hakkı verilmiştir. Peki, taşınmazlara yeniden değerleme nasıl yapılır?

say yapı vergi beyanı Haberi

say yapı vergi beyanı

Say Reklamcılık Yapı Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 dönemini kapsayan 6 aylık geçici vergi beyannamesini yayınladı.

 

Açıklamalar

01.01.2016-30.06.2016 hesap dönemine ilişkin Geçici Vergi Beyannamesi  ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan Sermaye Piyasası mevzuatına göre  düzenlenmemiş gelir tablomuz ekli pdf dosyasında sunulmaktadır.     


Say Reklamcılık Yapı geçici vergi beyannamesi için