29 / 04 / 2024

saya grup Ünal Ersözlü

saya grup Ünal Ersözlü

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Monal Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monal Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Önal tarafından kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Derya Ünal tarafından kuruldu.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı 14 Ekim'de!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Nefes İstanbul geliyor! Yeni proje!

Saya Grup bünyesindeki Folkart, İstanbul'daki ilk projesine start verdi. Göl manzarasına sahip olan Nefes İstanbul projesi 7 Ekim'de görücüye çıkıyor. 

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

saya grup Ünal Ersözlü Haberi

saya grup Ünal Ersözlü

GAZETECİ yazar şair Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi. 


Ersözlü, Folkart öncülüğündeki üçlü konsorsiyumun 80 milyon dolarlık teklifiyle TMSF'den aldığı alanda gerçekleştirilecek projenin konsorsiyum adına medya-iletişim danışmanlığını da üstlenecek. 


Yeni...