09 / 05 / 2024

Sayıl Ambalaj İnşaat adresi

Sayıl Ambalaj İnşaat adresi

Sayıl Ambalaj İnşaat Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tolga Dönmez Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde açıldı.

Başkan Selvitopu'ndan '6306' sayılı yasa çıkışı: Zar zor konut sahibi olanların mülkiyet hakkını tehdit ediyor!

Kentsel dönüşüm tartışmalarının yeniden alevlendiği bir dönemde 6306 sayılı yasanın mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, vatandaşın mülkiyet hakkına dikkat çekti.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Türk çiftçisinin ihtiyaç duyduğu tüm işlevsel kabiliyetleri bir arada sunan Tümosan fiyatları merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haliç Ruç tarafından kuruldu.

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Paksoy, Memet Yılmaz ve Muammer Paksoy tarafından kuruldu.

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Sayıl Ambalaj İnşaat adresi Haberi

Sayıl Ambalaj İnşaat adresi

Sayıl Ambalaj İnşaat Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tolga Dönmez Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde açıldı.


Sayıl Ambalaj İnşaat Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Hacıbostan Caddesi,...