21 / 05 / 2024

SBE Konferansları

SBE Konferansları

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla gerçekleştirilen SBE Konferansları serisinin İstanbul ayağı SBE16 İSTANBUL, Türkiye İMSAD’ın büyük çevreci vaadi ile başladı.

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

AnkerWork SR500 Hoparlörü video konferansları daha verimli hale getirmek için kullanışlı, çok amaçlı bir ofis aksesuarıdır.

Hukuk Eğitim'in bu haftaki Online Hukuk Konferansları programı yayınlandı!

Aristo yan kuruluşu olan Hukuk Eğitim tarafından verilen Online Hukuk Konferansları devam ediyor. İşte bu hafta yapılacak online konferans programı...

Hukuk Eğitim'in Online Hukuk Konferansları programı yayınlandı!

Aristo'nun yan kuruluşu Hukuk Eğitim tarafından verilen Online Hukuk Konferansları devam ediyor. İşte bu hafta verilecek online konferans programı...

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansları 22 Ekim'de başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferans Dizisi yayınlandı. 14 bağımsız konferansa yer verilecek olan konferans dizisi 7 hafta sürecek.

Hukuk Eğitim'in Online Hukuk Konferansları programı yayınlandı!

Aristo yan kuruluşu olan Hukuk Eğitim tarafından verilen Online Hukuk Konferansları devam ediyor. İşte bu hafta verilecek online konferans programı...

Gayrimenkul sektöründe konferanslar dijital platforma taşınıyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı-JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın katılımıyla düzenlenen “Pandemi, Ekonomi Ve Finans: Peki Bundan Sonra Ne Olacak?” oturumunda, gayrimenkul sektörünün geleceği konuşuldu...

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Türk müteahhitlerinden Afganistan'a 6 milyar dolarlık hizmet!

Afganistan Bölgesel Ekonomik İşbirliği Konferansları 2017 gerçekleşti. Toplantıda, Türkiye ile Afganistan arasında yapılabilecek çalışma alanları ve projeler anlatıldı.

Türkiye'de her yıl TOKİ özel sektör işbirliği ile 700 bin konut üretiliyor!

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Medeniyetler İttifakı İstanbul Konferansları”nın beşincisi düzenlendi.

SBE16 İstanbul Konferansı yapıldı!

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

Gayrimenkul sektörü, 'Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri'ni konuştu!

Kentsel Dönüşüm hakkında hiç konuşulmayanlar, Kalekim ve Winsa sponsorluğunda TMB, ULI Türkiye ve YEM işbirliğiyle İstanbul ve Ankara’da düzenlenen ‘Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri’ konferanslarında ele alındı.

İnşaatın yol haritası: Karbonu azalt, inovatif yaklaş, geleceği planla!

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen SBE Konferansları serisinin İstanbul ayağı SBE16 İSTANBUL Konferansı, derinlemesine ele aldığı inşaat, sürdürülebilirlik ve çevre konuları, bildiriler, oturumlar ve katılımcılarıyla yılın en etkili organizasyonlarından biri oldu.

SBE Konferansları Haberi

SBE Konferansları

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla gerçekleştirilen SBE Konferansları serisinin İstanbul ayağı SBE16 İSTANBUL, Türkiye İMSAD’ın büyük çevreci vaadi ile başladı. Önümüzdeki yıllarda “Sıfır veya sıfıra yakın enerjili, Yeşil Bina yaklaşımının giderek zorunlu hale geldiğini belirten F. Fethi Hinginar, “Türkiye İMSAD olarak, biz de bu sürecin içinde yer alacağız ve AB ülkeleri gibi, üyelerimizle birlikte emisyon salınımımızı 2030 yılına kadar %40 oranında azaltmak için çalışacağız. Bugün burada Türkiye İMSAD SÖZÜ veriyorum” dedi.


Swissotel The Bosphorus İstanbul’da başlayan SBE16 İstanbul Konferansı, “Akıllı Metropoller – Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler” (Smart Metropols - Integrated Solutions for Sustainable and Smart Buildings & Cities) temasıyla 3 gün sürecek ve 20 oturumda 113 bildiri sunulacak. 15 Ekimde sona erecek olan...