04 / 05 / 2024

scada merkezi açılışı

scada merkezi açılışı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği Scada sistemi Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla açılıyor...

Bakan Kurum, "Yatırım değeri 65 milyar lira" dedi ve açıkladı: İstanbul Finans Merkezi açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla açılacak olan İstanbul Finans Merkezi'ne giderek açılış öncesi incelemelerde bulundu. İşte detaylar...

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Avlu 34 AVM açılıyor!

Arnavutköy’ü cazibe merkezi halinde getirecek projeler arasında yer alan Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

scada merkezi açılışı Haberi

scada merkezi açılışı

Proje kapsamında, 42 adet terfi merkezi, 16 adet atıksu arıtma tesisi, 25 adet sanayinin ana kollektör bağlantı noktaları, 33 adet noktada ana kollektör hatlarının doluluk oranı ilgili cihaz ve ekipmanlarla SCADA merkezinden izlenmesi ve kumandası sağlanıyor. 33 ayrı noktada ölçülen kolektör doluluk bilgileri ile terfi merkezleri arasında tam bir koordinasyon sağlanarak enerji tüketimleri minimize ediliyor.


Scada merkezinin açılışı 8 Şubat Cuma günü saat 14.00’da İSU Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.


Kocaeli Büyükşehir...