27 / 07 / 2024

Schender Eindhoven

Schender Eindhoven

Auroralia Awards, Işık Festivali’nde sahiplerini buldu. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Auroralia Awards 2014 ödüllerinde, Schreder’in aydınlattığı Hollanda’nın beşinci büyük şehri olan Eindhoven’a birincilik ödülü verildi.

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

Avrupa'nın ilk yaşanabilir 3 boyutlu baskı evi kiracılarına teslim edildi!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kiracılarına teslim edildi...

Hollanda'da 3 boyutlu baskı evleri yapılıyor!

Hollanda'nın Eindhoven kentinde dünyanın ilk 3 boyutlu (3D) yazıcıdan çıkma, beton ve aynı zamanda yaşanabilir evleri inşa ediliyor. 

Philips, yeni ürünü Luminous Patterns'ı sergiledi!

"İnovasyon ve Teknoloji Günü" Eindhoven'daki İleri Teknoloji Kampüsü'nde düzenlendi. Philips, toplantıda, mimarlara ve tasarımcılara ışık, şekil ve materyalleri çok farklı biçimlerde bir araya getirerek çarpıcı görsel sunumlar yaptı.

Schender'ın aydınlattığı Eindhoven şehrine birincilik ödülü!

Auroralia Awards, Işık Festivali’nde sahiplerini buldu. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Auroralia Awards 2014 ödüllerinde, Schreder’in aydınlattığı Hollanda’nın beşinci büyük şehri olan Eindhoven’a birincilik ödülü verildi.

Bulgaristan'da nem tutmayan tuğla geliştirildi!

Bulgaristan'da bir yatırımcı, cephe duvarların inşasını hızlandıran ucuz, dayanıklı ve yenilikçi tuğlalar geliştirmiş. Ürün, Hollanda Eindhoven Teknik Üniversitesi ile ortak yapılan bir projeyle geliştirilmiş

Schender Eindhoven Haberi

Schender Eindhoven

Schréder ve LUCI’nin ev sahipliğinde verilen Auroralia Awards, Işık Festivali’nde sahiplerini buldu. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Auroralia Awards 2014 ödüllerinde, Schreder’in aydınlattığı Hollanda’nın beşinci büyük şehri olan Eindhoven’a birincilik ödülü verildi.


Schréder’in aydınlatma tasarımını gerçekleştirdiği ve 66 dönümlük sanayi sitesini konut, eğlence, ve kültürel tesislerine dönüştüren Eindhoven şehri, Auroralia Awards’da birincilik ödülüne layık görüldü. Schréder’in Eindhoven için tasarladığı sokak aydınlatması; güvenlik ve görüş konusunda sağladığı işlevselliğin yanı sıra estetik görüntüsü ile de dikkat çekiyor. Yüzde 100 yeniden kullanılabilen malzemeden üretilen armatürler, sıcak beyaz ve soğuk beyaz LED ile donatıldı ve ayrı ayrı kontrol edilebiliyor. Hatta yaklaşan fırtına gibi hava koşullarında kırmızı uyarı ışığıyla sokak sakinlerini ikaz edebiliyor. Ayrıca, eski aydınlatma sistemiyle karşılaştırıldığında yüzde 33 oranında daha az enerji tüketimi sunuyor. 


“Auroralia...