05 / 05 / 2024

Schreder Shuffle

Schreder Shuffle

Shuffle akıllı şehirlerin çözüm ortağı olarak meydan, cadde, metro istasyonu, park ve bahçe, alışveriş merkezi, yaşam alanlarına kadar modern toplumların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Schreder kentsel dönüşüm projelerinde fark yaratıyor!

Dış aydınlatma devi Schréder, İnka İmparatorluğu’nun Başkenti Cuzco ve Brüksel’deki Genval Kağıt Fabrikası’nı yeniden canlandırdığı projelerle modern ve tarihi her türlü mekana en uygun aydınlatma çözümleri sunduğunu bir kez daha gösterdi.

Fransa Toulouse, Schréder Shuffle ile aydınlatıldı!

Dış aydınlatmada yenilikçi ürünleri ile fark yaratan Schréder, Fransa'nın Toulouse şehrinin yenilenmesine önemli katkı yaptı. Schréder, Saint Pierre Meydanı'nda aydınlatma modülleri ile entegre sistemleri içeren akıllı direk Shuffle’ı kullanarak tüm alanı çekici bir kamu alanına dönüştürdü.

Shuffle ile akıllı şehirler!

Shuffle akıllı şehirlerin çözüm ortağı olarak meydan, cadde, metro istasyonu, park ve bahçe, alışveriş merkezi, yaşam alanlarına kadar modern toplumların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Schender'ın aydınlattığı Eindhoven şehrine birincilik ödülü!

Auroralia Awards, Işık Festivali’nde sahiplerini buldu. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Auroralia Awards 2014 ödüllerinde, Schreder’in aydınlattığı Hollanda’nın beşinci büyük şehri olan Eindhoven’a birincilik ödülü verildi.

Schreder 6.Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katılıyor!

Sürdürülebilir aydınlatma tasarımı anlayışıyla Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Schréder, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul WOW Convention Center'da düzenlenen 6’ıncı Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda yerini alıyor.

Schreder 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katılcak!

Türkiye’ de 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Schréder, 14 - 17 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katılcak.

Schreder 6. LED Konferansı’nda!

Yol aydınlatma çözümlerinde LED teknolojisini avantajları ile geliştirdiği enerji verimli çözümleri sunmayı hedefleyen Schréder; 26 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 6’ıncı LED Konferansı’na katılıyor.

Schreder ile stadyumlar çevre dostu!

Schreder’in bütünlüklü çözüm anlayışı ile gerçekleştirdiği iç ve dış aydınlatma tasarımı; Brezilya’nın en büyük ikinci stadyumu Mineirão’ nun dünyanın en yüksek çevre dostu yapı standardı olan LEED sertifikası almasındaki en büyük etken oldu.

Schreder Shuffle Haberi

Schreder Shuffle

Dış aydınlatmada dünya lideri Belçikalı Schréder modüler aydınlatma tabanlı akıllı aydınlatma direği çözümü Shuffle’ı piyasaya sundu. Hem şık hem de fonksiyonel olma özelliğine sahip Shuffle akıllı şehirlerin çözüm ortağı olarak meydan, cadde, metro istasyonu, park ve bahçe, alışveriş merkezi, yaşam alanlarına kadar modern toplumların ihtiyaçlarına cevap veriyor.


Teknolojinin hızlı ilerlemesi ve yaygınlaşan dijital çözümlerle birlikte artık akıllı şehirler ve çözümler dünyanın en önemli gündem maddesi haline geldi. Belçika merkezli aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder de modern toplumların ihtiyaçlarına cevap vermek için dış mekânlar için modüler aydınlatma tabanlı akıllı aydınlatma direği çözümü Shuffle’ı piyasaya sundu. İlk kez Schréder tarafından geliştirilen Shuffle sistemi, şehire ait tüm dış mekânların yanısıra son kullanıcı için çözüm arayışında olan alışveriş merkezleri, okul kampüsleri, hastaneler, yaşam alanları...