02 / 05 / 2024

scı

scı

Sürdürülebilirliğe 5 yılda 109 milyon TL yatıran Çimsa, devlerin kulübü CSI' ya girdi. Çimsa Genel Müdürü Hacıkamiloğlu, "Fosil yakıtı da karbonu da azalttık" diye konuştu...

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

İSC Yapı imzasıyla Göktürk'te inşa edilen İCS Vivere satışa sunuldu. 2024 yılında teslim edilecek olan projenin tüm detayları belli oldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

Beko'da BM 6046 SC Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beko, BM 6046 SC Bulaşık Makinesi uygun fiyatıyla satışa sundu. Peki Beko'da BM 6046 SC kaç TL'ye satışta? İşte ürün ve fiyat bilgileri...

Sc Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sc Planlama Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Şule  Çetin tarafından kuruldu.

Sc Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Sedat Aydınlı tarafından kuruldu.

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heka Scıence Arge Sanayi ticaret Limited Şirketi ve Adel Teknoloji ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Sc Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çınar tarafından kuruldu.

Heka Scıence Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heka Scıence Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Mankan ve Gülsüm Bilen Mankan tarafından kuruldu.

scı Haberi

scı


İnsanoğlu'nun M.Ö. 3000 yılında betonu kullanmaya başlamasından bu yana çimento yerleşik hayatın vazgeçilmezlerinden biri. 1848'de ilk çimento fabrikası İngiltere'de faaliyete geçtiğinde çevreye zararları söz konusu bile değildi. Ancak sektörün ve insanlığın aynı paralelde gelişimi küresel değerler için pek de hayırlı sonuçlar yaratmadı. Ancak sektör uzun süredir bir dönüşüm içinde. Öyle ki en büyükler bir araya gelerek Dünya Sürdürülebilir Kalkınma İş Konseyi'nin çatısı altında toplandı ve Çimento Sürdürülebilirlik Girişimi'ni (CSI) kurdu. Sektörün 24 dev isminin yer aldığı bu grup, dünya üretiminin üçte birini gerçekleştiriyor. 2007'den bu yana sürdürülebilirliğe yatırım yapan Çimsa ise, CSI'a kabul edilen ilk Türk şirketi. Uzun denetimler ve mülakatlar sonucunda gruba dahil edildiklerini belirten Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, Türkiye çimento sanayisinin hızla çevreci yatırımlarını artırdığını vurguluyor....