28 / 04 / 2024

SDLG

SDLG

Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanı yapılan SDLG, pazara hızlı bir giriş yaptı. Bu atılımdan alınan ilk meyveler ise; müşterilerden gelen yoğun talep ve SDLG kullanıcılarının duyduğu yüksek memnuniyet.

Ascendum Makina, İlgili Makina ürünlerini tek noktada buluşturuyor!

ASCENDUM Makina iş birliği ile Batı Karadeniz’de etkinliğini sürdüren İlgili Makina; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturuyor.

SDLG, Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanını yaptı!

Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanı yapılan SDLG, pazara hızlı bir giriş yaptı. Bu atılımdan alınan ilk meyveler ise; müşterilerden gelen yoğun talep ve SDLG kullanıcılarının duyduğu yüksek memnuniyet.

Lingon, SDLG markalı ürünlerini Türkiye piyasasına sürecek!

Çin’in önde gelen iş makinaları üreticilerinden Shandong Lingong İş Makinaları (Lingong), SDLG markalı ürünlerini Türkiye’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Volvo İş Makineleri'nin ürün geliştirme faaliyetlerini SDLG yürütecek!

Volvo İş Makineleri’nin 2014 Üçüncü Çeyrek Raporu’nda yer alan açıklamaya göre firmanın Polonya, Hindistan ve Amerika’da ki beko loder ve greyder iş makinesi ürün geliştirme ve üretim faaliyetleri Volvo’ya ait olan SDLG firması tarafından yürütülecek.

SDLG Haberi

SDLG

Yaklaşık 45 yıldır Çin’de lastikli yükleyici üreten ve günümüzde yıllık ortalama 35 bin adetlik kapasitesiyle dünyanın en büyük lastikli yükleyici üreticisi olma unvanını elinde bulunduran Shandong Lingong İş Makinaları, SDLG markalı ürünlerini Türkiye pazarına sundu. Türkiye’de distribütörlüğünü ASCENDUM Makina’nın yaptığı SDLG, satışa sunulduğu ilk andan itibaren iş makinası kullanıcılarından geçer not aldı.


SDLG sağlam adımlarla ilerliyor

Türkiye’de satışa sunulan ilk SDLG markalı ürün ise firmanın oldukça iddialı olduğu LG958L lastikli yükleyiciydi. ASCENDUM Makina’nın yaygın, uzman ve güçlü satış sonrası ağı güvencesinde satışa sunulan SDLG marka makinaların Türkiye’deki başlangıç yılından SDLG Satış Müdürü Alper Kaya oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Kaya, Haziran ayında gerçekleştirilen genel seçimler ve sonrasında döviz kurlarında yaşanan hareketliliğin, hem Türkiye hem de ithalat yapan firmalar için zor bir dönem...