03 / 05 / 2024

SE Club hizmeti 

SE Club hizmeti 

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Mediamarkt'tan club üyelerine özel indirim kampanyası! 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mediamarkt'tan club üyelerine özel seçili ürünlerde sepette indirim kampanyası başlattı. Peki Mediamarkt'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Huawei Nova 9 SE'ye indirim! 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Huawei Nova 9 SE'ye TeknoClub'a özel indirim yaptı. Peki, Tekno Club indirimlerinden nasıl faydalanabilirsiniz? Teknosa'da satılan Huawei Nova 9 SE kaç TL? İşte 16 Kasım 2022 Huawei Nova 9 SE fiyat listesi ve özellikleri...

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Ata GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Ata GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Atakule GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi. 

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin seçilmesine karar verildi.

Atakule GYO 2021 yılı için denetim şirketini seçiyor!

Atakule GYO, 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi.

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Pera GYO 2021 yılı değerleme firmasını seçti!

Pera GYO'nun her bir varlık hakkında 2021 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Deniz GYO, portföyünde bulunan ve yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatınca tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketlerini seçti. 

SE Club hizmeti  Haberi

SE Club hizmeti 

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyi olan Aşçıoğlu’nun 2008 yılından bu yana profesyonel rezidans ve tesis yönetimi hizmetleri sunan markası SE Club’ın müşteri portföyü büyüyor.

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Selenium Twins, Selenium Ataköy, Selenium Plaza, Selenium Retro, Selenium Panorama, Selenium City, Elysium Art Bomonti, Capital Tower ve Yooİstanbul yer alıyor.

Kaliteli yaşam ilkesiyle kişiye özel hizmetler

Alanında öncü olan SE Club, kurulduğu tarihten bu yana rezidans yönetimi ve tesis yönetimi, gayrimenkul danışmanlığı, yönetim danışmanlığı ve özel hizmetler veriyor.

Rezidans ve Tesis Yönetimi kapsamında resepsiyon hizmeti, ortak alan temizlik, ortak alan güvenlik, ortak alan ve daire içi teknik servis, SPA ve Wellness, itness hizmetleri, bistro hizmetleri, vale servisi, peyzaj...