29 / 04 / 2024

Sea Homes ulaşım

Sea Homes ulaşım

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Alman firmasının 30 milyon Avro'luk Sea Homes projesini anlattı. Proje Çeşme'de hayat buluyor.

İzmir Sea Homes ulaşım!

İzmir Sea Homes ulaşım bilgileri kapsamında proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde yer alıyor. Toplam arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 30 metrekareden başlıyor.

Ataköy Sea Pearl ulaşım!

Ataköy Sea Pearl ulaşım bakımından Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Sea Pearl Evleri ulaşım!

Sea Pearl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İlk etabında 631 adet dairenin bulunduğu proje şehrin denize sıfır tek premium projesi olarak satışları devam ediyor.

Ataköy Sea Pearl Rezidans ulaşım!

Ataköy Sea Pearl Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 2,7 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan projenin ilk etabında 631 adet daire bulunuyor.

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım!

Sea Pearl Kuzu Grup ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede yüzde 10 peşinatta kalana 36 ay 0 faiz sağlanıyor.

Sea Pearl Ataköy ulaşım bilgileri!

Sea Pearl Ataköy ulaşım bilgilerine göre proje Ataköy FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İlk etabının 631 adet konuttan oluştuğu projede daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Rezidans ulaşım bilgileri!

Sea Pearl Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, Ataköy FSM Köprüsü’ne 25 kilometre mesafede bulunuyor.

Ataköy Sea Pearl ulaşım bilgileri!

Ataköy Sea Pearl ulaşım bilgilerine göre proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Sea Pearl ulaşım bilgileri!

Sea Pearl ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Sea Homes ulaşım Haberi

Sea Homes ulaşım

Alman devinin 30 milyon Avroluk, 31 üniteli Türkiye'deki ilk yatırımı Çeşme'de 


Bu hafta size ilginç bir proje tanıtacağım. Bir Alman firmasının bir Türk ilçesinde gerçekleştirdiği İngilizce isimli bir proje. Projeyi ilginç kılan birçok özelliği var aslında. Öncelikle Türkçemize yeni kattığımız "butik" kelimesinin hakkını veren ölçekte ve farklı mimari tarzda bir siteden bahsettiğimizi söylemeliyim. Ancak proje denize sıfır olması ve Çeşme gibi son zamanların en popüler tatil yerlerinden birinde konumlanması dolayısıyla oldukça yüksek bir fiyat bandında satılıyor. Sea Homes'un en düşük fiyatı 390 bin Avro. Yeri gelmişken tatil beldelerindeki evlerin Türk Lirası'yla satılmamasını hâlâ mantıklı bulmadığımı da belirtmeliyim. Zira bir inşaattaki hemen her kalem Türk Lirası'yla almıyor. 


Haziran'da teslim 


Sea Homes, Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Stüdyodan penthouselara kadar birçok daire seçeneği var....