23 / 07 / 2024

Sea Pearl basın açıklaması

Sea Pearl basın açıklaması

Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından 23.06.2015 tarihinde hiçbir yargı kararına dayanmaksızın gerçekleştirilen mühürleme işleminin ardından kamuoyunun bilgilendirilmesi;

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor!

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl'de Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi devam ediyor!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi imkanı sağlanıyor. Sea Pearl Ataköy'de "Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy'de teslimler başladı!

Sea Pearl Ataköy'de anahtar teslimleri başladı. Fiyatların metrekare bazında 8 bin dolardan başladığı Sea Pearl Ataköy'de 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire alternatifleri bulunuyor. 

Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşamın sunulduğu Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Sea Pearl Ataköy No:1'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl'de yaşam başladı. 1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de satışlar 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daireler için devam ediyor..

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana gelen proje 1.200 metre sahil şeridine sahip.

Sea Pearl Ataköy fiyat 2018!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla basına tanıtılan Sea Pearl Ataköy'de ilk etap daireleri hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Sea Pearl Ataköy fiyatları 2017!

Yaşamın başladığı Sea Pearl Ataköy projesinde satış süreci 3+1'den 4,5+1'e kadar farklı büyüklüklerdeki daireler için devam ediyor..

Sea Pearl basın açıklaması Haberi

Sea Pearl basın açıklaması

Bilindiği üzere şirketimizce Ataköy 6.Kısım, 181 Parsel üzerinde sürdürülen inşaat projesi; Bakırköy Belediye Başkanlığı’nın vermiş olduğu 03.12.2013 tarihli yapı ruhsatlarına istinaden devam etmektedir. Bu yapı ruhsatlarının iptali amacıyla konuyla alakası olmayan bir şirketin açmış olduğu dava İstanbul 10.İdare Mahkemesi’nde 2014/995 Esas numarası ile devam etmektedir. Devam eden bu dosyada Sayın mahkemece verilmiş bir yürütmenin durdurulması kararı veya iptal kararı bulunmamaktadır. Sayın mahkeme son ara kararında dosyanın ikinci kez bilirkişi incelemesine gönderilmesi kararı vermiştir. Bu dosya da dünkü hukuk dışı mühürleme işlemini yapan Bakırköy Belediye Başkanlığı da DAVALI sıfatı ile yer almaktadır. Bu suretle Bakırköy Belediye Başkanlığı dosya içeriğine, herhangi bir yürütmenin durdurulması kararı olmadığına en az biz kadar hakimdir.

Bakırköy Belediye Başkanlığı mühürleme gerekçesi olarak; devam eden davanın aleyhe sonuçlanması...