07 / 05 / 2024

Seabird Havayolları izmir yunan adaları uçuşları

Seabird Havayolları izmir yunan adaları uçuşları

İzmir çıkışlı seferlerle ilgili basın toplantısı düzenleyen Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, alternatif bir taşımacılık modelini Türk insanı ile tanıştırdıklarını belirtti...

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Affan Yatırım Holding tarafından kuruldu. 

Türk Havayolları ve Emlak Konut basın lansmanı 29 Mayıs'ta!

Türk Havayolları (THY) ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO yeni bir projeye imza atıyor.

Katar Havayolları Türk personele daire tahsis edecek!

Katar Havayolları artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına pilot ve kabin görevlileri alacak. İstanbul'da 29 Nisan'da yapılacak işe alım etkinliğinde yaklaşık 7 bin 500 lira’dan maaş başlangıcı ile kabin görevlisi olmak isteyen Türk arayacak.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Taksim Havayolları Turizm Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Taksim Havayolları Turizm Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

Seabird Havayolları izmir yunan adaları uçuşları Haberi

Seabird Havayolları izmir yunan adaları uçuşları


Seabird Havayolları'nın İzmir’den birçok noktaya sefer yapmaya hazırlandığı bildirildi.


Seabird Havayolları'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir çıkışlı seferlerle ilgili basın toplantısı düzenleyen Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, alternatif bir taşımacılık modelini Türk insanı ile tanıştırdıklarını belirtti.


İzmir'i hava taşımacılığının bulunmadığı birçok kıyı şehrine bağlayacaklarını belirten Arusan, şunlar ifade etti:


"İzmir Türkiye’nin en önemli metropollerinden biri. Seabird, İzmir'i Güney sahilleri ve Haliç’e uzanan bir alanda birbirine bağlayacak ve önümüzdeki günlerde İzmir’den Yunan Adaları’na da uçarak kent adına büyük bir marka değeri yaratacak. Amacımız, ilerleyen günlerde de uçuş ağımızı genişletmeye devam ederek, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde İstanbul, Marmara, Ege, Karadeniz ve Akdeniz’in kıyı kentlerini güvenli bir şekilde buluşturmaktır. Bu bağlamda operasyonlara başlamamız öncesinde ve 2 yıl önce başlayan...