10 / 05 / 2024

Seahorse Villas ev satışı

Seahorse Villas ev satışı

Dubai’den 1.3 milyon dolarlık ev satın alana Moldova pasaportu verilmesi AB’de güvenlik endişesine neden oldu.

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Master Villas Kartepe'de maliyetine villa fırsatı! Yeni proje

Master Kartepe Villas projesi Maliyetine ev tarafından, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Avluburun Mahallesi'nin hemen yanında inşa ediliyor.  ''Yüzde yüz maliyetine'' sloganıyla satışa çıkan Master Villas Kartepe projesinde satışlar başladı. İşte ayrıntılar...

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

İlhan Sabancı 3.5 milyon dolara ev aldı!

İlhan Sabancı, ailesinin Bodrum Hebil Koyu'ndaki villasına çok yakın bir siteden ev aldı.

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villası mühürlendi!

İstanbul'da başlatılan operasyon kapsamında tutuklanan Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki lüks villası mühürlendi. 17 saat süren ev aramasında çok sayıda silah bulundu.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Demet Akalın'ın ev krizi bitmiyor!

Acarkent’teki villası tadilatta olduğu için ev bakan Demet Akalın, beğendiği evin değeri 2,5 milyon euro olunca eşi Okan Kurt’un almadığını itiraf etti.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'de ev arıyor!

Bahçeköy’deki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, Yeniköy’e taşınacak. Evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle aynı eve taşınacak olan Kırmızıgül, şu sıralar sevgilisiyle birlikte Yeniköy’de ev bakıyor.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya'daki villası 3.9 milyon dolara satışta!

Frank Sinatra'nın 1967'de satın aldığı Palm Springs Kaliforniya'daki villası, 10 yıldır yeni sahibini bekliyor. Yıllar içinde fiyatı 5 milyon dolara kadar çıkan ev, şimdi yüzde 20 indirimle 3.9 milyon dolara yeniden satışta.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Sapanca Andalusia Villas ev fiyatları!

Sapanca Andalusia Villas ev fiyatları 450 bin dolardan başlayıp, 1 milyon 350 bin dolara kadar yükseliyor. Proje, 4 adet müstakil, 12 adet ikiz ve 3 adet üçüz olmak üzere toplam 19 adet villadan meydana geliyor...

Naomi Campbell Bodrum'da ev kiraladı!

Palmalife'dan 5 milyon dolara ev beğendiği, hatta Semiramis Pekkan'ın Türkbükü'ndeki villasına talip olduğu konuşulan Campbell,Yalıkavak'ın tepesinde sekiz odalı, havuzlu bir malikane kiralamış. Campbell, sahibi ile anlaşırsa burayı almak istiyormuş.

Seahorse Villas ev satışı Haberi

Seahorse Villas ev satışı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai bölgesinde bulunan ve 6 adadan meydana gelen ‘Seahorse Villas’tan (Denizatı Evleri) en az 1.3 milyon dolarlık (7.5 milyon TL) konut alan kişilere Moldova pasaportu veriyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; villa satın alıp Moldova pasaportuna sahip olan kişiler, AB bölgesine vizesiz giriş yapabiliyor. Irak, Suudi Arabistan ve Çin gibi Ortadoğu ve Asya ülkelerinden pek çok yatırımcının bu fırsattan faydalanması, Alman AP üyesi Sven Giegold tarafından ‘kabul edilemez bir güvenlik riski’ olarak görüldü.

Moldova AB’ye üye olmasa da vatandaşlarının, Schengen Bölgesi’nde bulunan ülkeler de dahil 121 ülkede serbest dolaşım hakkı...