02 / 05 / 2024

seapearl ataköy daire fiyatları 2017

seapearl ataköy daire fiyatları 2017

Kuzu Grup tarafından inşa edilen İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olan Seapearl Ataköy, 20 katlı 4 blok ve 631 birimden oluşuyor. İşte, Seapearl Ataköy daire fiyatları 2017...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Nivo Ataköy daire satış fiyatları!

Nivo Ataköy projesi toplam 314 daire ve 73 adet ticari birimden oluşuyor. Nivo Ataköy daire satış fiyatları 640 bin TL'den başlıyor...

Cathay Nivo Ataköy daire teslimleri!

Yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde kent parkıyla bir bütünlük oluşturacak olan Nivo Ataköy'de 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri sunuluyor..

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de ay sonu itibarıyla yaşam başlayacak

SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı yaşanıyor. Projede yaşam Eylül sonu itibariyle başlayacak.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

seapearl ataköy daire fiyatları 2017 Haberi

seapearl ataköy daire fiyatları 2017

1+1'den 4,5+1'e kadar daire seçeneği sunan Seapearl Ataköy projesinde dairelerin metrekareleri 88 ile 400 arasında değişiklik gösteriyor. 


İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olan Seapearl Ataköy, 20 katlı 4 blok ve 631 üniteden oluşuyor. 


Kuzu Grup imzası taşıyan projede her bloğun kullanımına özel seyir adası, tenis kortu, deniz kenarı yürüyüş imkanı, fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve biyolojik gölet bulunuyor.


Proje, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. E-5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı olan Seapearl Ataköy projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 17, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 25, Ataköy Yat Limanı’na ise sadece 1 kilometre mesafede yer alıyor. 


Seapearl Ataköy daire fiyatları 2017!


Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan projede, daire fiyatları, 745 bin 500 dolar + yüzde 18 KDV'den...