07 / 05 / 2024

Seat Tarraco ne kadar

Seat Tarraco ne kadar

Seat Tarraco Temmuz fiyatları resmen belli oldu. Haziran ayında 150 bin TL zamlanan Seat Tarraco'ya bu ay zam gelmedi. Peki Seat Tarraco fiyatları ne kadar oldu? İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Seat Tarraco Haziran'da 150 bin TL zamlandı! Seat Tarraco fiyatları kaç lira? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Seat Tarraco Haziran'da 150 bin TL zamlandı. Peki Seat Tarraco fiyatları kaç lira? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Seat Leon fiyat listesi belli oldu! Seat Leon fiyatı ne kadar? Seat Leon fiyat listesi Nisan 2024...

Otomobil dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan “Avrupa'da 2021 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili ödülüne layık görülen Seat Leon fiyat listesi belli oldu. Peki Seat Leon fiyatı ne kadar?  

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

Seat Ibiza, daha keskin hatları ve tüm şehri sonsuza dek aydınlatabilecek Full LED mercekli farlarıyla göz dolduruyor. Peki Seat Ibiza fiyatları ne kadar? İşte Seat Ibiza fiyat listesi...

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat’tan Tarraco’ya hem zam hem indirim! 130 bin TL zam gelirken 98 bin 700 TL kampanya indirimi geldi!

Ağustos ayı fiyatlarını belirleyen Seat, Tarraco modeline hem zam hem de indirim yaptı. Önce ağustos ayı kapsamında Tarraco’ya tam 130 bin TL zam yapan Seat, kampanyalı satış kapsamında da 98 bin 700 TL indirim yaptığını açıkladı.

Seat Tarraco'ya 31 bin 500 TL zam geldi! Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? Seat Tarraco güncel fiyat listesi

Çarpıcı SUV tasarımı ve en yeni teknolojik özellikleriyle Seat, Tarraco modeline Ağustos ayında tam 31 bin 500 TL zam geldi.  Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? 7 Ağusutos 2023 Seat Tarraco fiyat listesi.

Seat Tarraco almak isteyenlere zam şoku! Tamı tamına 170 bin TL zam geldi!

Seat, Tarraco modeline dev zam yaptığını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Tarraco’ya 170 bin TL zam yaptı.

Seat Ateca’ya bir ayda tam 155 bin TL zam geldi! Seat Ateca’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Her ay olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Ateca’nın da fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Ateca’ya tamı tamına 155 bin TL zam yaptığını duyuran Seat, Ateca’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Tasarım ve teknoloji harikası Seat Tarraco’ya dev zam geldi! Yeni fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Seat, tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımladı. Bu doğrultuda, Seat Tarraco’ya gelen zam sonucu herkes resmen şoke oldu.

Seat Tarraco ne kadar Haberi

Seat Tarraco ne kadar

SUV araç arayanlar Seat Tarraco fiyatlarını araştırıyor ve aracın özelliklerini merak ediyor. Seat Tarraco Haziran'da 150 bin Türk Lirası zamlanmıştı. Seat Tarraco, en yeni teknolojik özellikleri ve çarpıcı SUV tasarımıyla tüm dikkatleri çekiyor ve her macerada sürücü ile yolcuların yanında oluyor. 

Seat Tarraco'da ileri geri hareket özelliğine sahip ikinci sıra koltuklar ve yatırıldığında tamamen düz bir zemin oluşturan 3. sıra koltuklar yer alıyor. Bu şekilde araçta tüm kontrol sürücülerde olurken, yolcuların her şartta ihtiyaç duyduğu güveni sağlıyor. 

Peki Seat Tarraco fiyatları ne kadar oldu? İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Seat Tarraco 2 farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuluyor ve 2 donanım da özellikleriyle ön plana çıkıyor. İşte Seat Tarraco Xcellence ve Seat Tarraco FR özellikleri: 

Xcellence Donanımına Ait Özellikler:

10,25"...