02 / 05 / 2024

Seba Hayat fiyat listesi

Seba Hayat fiyat listesi

Seba İnşaat'ın Bulgurlu'da inşa ettiği Seba Hayat projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor.

Seba Hayat fiyatları!

Ümraniye Esenevler Mahallesi'nde inşa edilen Seba Hayat projesinde toplam 176 daire ve 24 adet ticari ünite bulunuyor. Projede teslimler 2021 yılında yapılacak. Peki Seba Hayat fiyatları ne kadar?

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

Akıllı saat almak isteyenlere müjde MediaMarkt'tan! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, hayatın bir bütünü olan akıllı saatleri satışa çıkardı. Sadece internete özel fiyatlarla çıkan bu akıllı saatleri hemen siz de alın! Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? MediaMarkt'ta hangi akıllı saatler satılıyor? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Doğa dostu elektrikli scooterlar Decathlon'da! Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Şehir hayatının büyük bir bütünü olan elektrikli scooterlar sıcak yaz aylarının gelişi ile beraber çoğu kişinin gündemine oturdu! Peki, Decathlon'da hangi elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hayatı kolaylaştıran akıllı saatler MediaMarkt'ta! İşte Huawei, TCL, Apple, Amazfit 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaşamlarımızda bizlere kolaylık sağlayan akıllı saatler; MediaMarkt'ta satışta! Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? MediaMarkt'ta hangi akıllı saatler satılıyor? İşte Huawei, TCL, Apple, Amazfit 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Doğa dostu elektrikli scooterlar Teknosa'da! Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Şehir hayatının büyük bir parçası olan elektrikli scooterlar sıcak yaz aylarının gelişi ile birlikte çoğu kişinin gündemine oturdu! Peki, Teknosa'da hangi elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Skoda Octavia'nın fiyatları güncellendi! En ucuz Skoda Octavia kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Standartların ötesinde sunduğu geniş yaşam alanıyla hem iş hayatınızda hem de gündelik kullanımlarında meydana gelen pratikliğiyle daima sürücülerle beraber olan Skoda Octavia'nun Temmuz fiyatları belli oldu! Peki, Skoda Octavia ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Teknosa'dan elektrikli scooterlarda şok fiyatlar! Xiaomi, Onvo, Citymate... İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Şehir hayatının bir parçası haline gelen elektirikli scooterlar yaz aylarının gelmesi ve okulların kapanması ile tekrar pek çok kişinin gündemine oturdu! Peki, Teknosa'da elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Xiaomi, Onvo, Citymate...İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan ilgi çekici kampanya! Herkes bu telefonları alıyor! İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Tv reklam ürünlerinde inanılmaz fırsatlar sundu! Hayatın büyük bir parçası haline gelen akıllı telefonlarda muhteşem fırsatlar başladı! Peki, Teknosa'da akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Homend robot süpürge fiyatlarında son dakika! İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Özgün fonksiyonel çözümlerle hayatı kolaylaştıran Homend, robot süpürgeleriyle dikkat çekiyor. Peki Homend robot süpürge fiyatları kaç lira? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Seba Hayat fiyat listesi Haberi

Seba Hayat fiyat listesi

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Bulgurlu'da inşa edilen Seba Hayat projesinde satış süreci devam ediyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Seba Hayat projesi 29 bin 897 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede tüm bloklar zemin +14 normal kat ve çatı aralarından oluşuyor.

Bulgurlu Seba Hayat projesinin sosyal alanları arasında, kapalı otopark, fitness salonu, çocuk oyun alanı, kamelyalar ve süs havuzu, sauna, buhar odası ve dinlenme alanı bulunuyor.

Sadece 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Seba Hayat projesinde fiyatlar 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor.  

Teslimlerin 2021 Eylül'de gerçekleştirileceği projeden yüzde 20 peşinat ve yüzde 80 banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Seba Hayat projesi; Bulgurlu metroya 1,1 kilometre, Ümraniye metroya 1,2 kilometre, Akasya AVM'ye 6 kilometre, FSM...