08 / 05 / 2024

Seba İnşaat Nest Kağıthane

Seba İnşaat Nest Kağıthane

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de İbrahim Runa tarafından kuruldu.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Göze tarafından kuruldu.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Aşcı tarafından kuruldu.

Seba Nest satışta! Yeni proje!

Seba Göktürk projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Seba İnşaat, yeni projesi Seba Nest'i de satışa sundu. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin dolardan başlıyor.

Seba İnşaat Nest Kağıthane Haberi

Seba İnşaat Nest Kağıthane

Seba Nest fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Nest fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yeni projeler için düğmeye basan Seba İnşaat, Seba Nest projesini stışa çıkardı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor.

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 70 adet konut yer alıyor.

Seba Nest Kağıthane projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkan da bulunuyor. Proje kapsamındaki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesinden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Seba Nest projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödüyor ve kalan tutarı teslim tarihine kadar firma bünyesinde vadelendiriliyor.

Seba Nest, Kağıthane Kültür Merkezi'nin karşısında hayata geçiriliyor. Projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi...