26 / 05 / 2024

Seba Nest lokasyon

Seba Nest lokasyon

Seba Nest nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Nest nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba Nest fiyat!

Seba Nest fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Nest fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Seba Nest nerede?

Seba Nest nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Nest nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Nest satışta! Yeni proje!

Seba Göktürk projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Seba İnşaat, yeni projesi Seba Nest'i de satışa sundu. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin dolardan başlıyor.

İzmir Nest Menemen otobana bir adım mesafede yükseliyor!

İzmir'de yerleşimin yükselen yıldızı Menemen-Koyundere'de inşa edilen Nest Menemen projesi hem yaşam, hem de yatırım için ideal.

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi, 5 milyon TL 'lik sermaye bedeli ile 20 Mart 2016 tarihinde Sarıyer, İstinye Mahallesi, Darüşşafaka Caddesi'nde 45/Z01 'de kuruldu.

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te, 5 milyon sermaye ile Sarıyer İstinye Mahallesi 'nde, Ali Engin Keçeli Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Metsan Nexus Kartal’da lokasyon avantajları ile ön plana çıkıyor!

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor.

Seba İnşaat Akçura Konutları Adana iletişim bilgileri!

Adana Akçura Konutları Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. 6 dönümde bulunan projede toplam 52 adet daire bulunuyor. Seba İnşaat Akçura Konutları Adana iletişim bilgileri detayları haberimizde yer alıyor.

Seba Office Boulevard projesi 200 milyon dolar kazandıracak!

Index Grup'la işbirliği yapan Seba İnşaat metrekaresinin 3 bin 225 dolardan başladığı Seba Office Boulevard projesinden 200 milyon dolar bekliyor. Projenin Mayıs 2017'de tamamlanması bekleniyor

Seba Gacemer: Sinpaş GYO olarak 2014'ü proje ve verimlilik yılı ilan ettik!

Seba Gacemer, Sinpaş GYO olarak 2014'ü proje ve verimlilik yılı ilan ettiklerini ve 3. çeyrek satışlarının önceki yılın yüzde 85 üzerine çıktığını belirterek, "2015'i ise hasat yılı ilan ettik'' dedi.

Nest Menemen Evleri nerede?

İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alan Nest Menemen projesinde 3+1 daireler 123 metrekare ile 126 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. "Nest Menemen Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Nest Menemen İzmir iletişim bilgileri!

Nest Menemen İzmir projesinde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 12 bin 400 metrekare alanda yükselen proje 165 adet konuttan oluşuyor. Nest Menemen İzmir iletişim bilgileri detayları haberimizde yer alıyor.

Seba Nest lokasyon Haberi

Seba Nest lokasyon

Yeni projeler için düğmeye basan Seba İnşaat, Seba Göktürk projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkarmıştı. 

Seba İnşaat'ın yeni projesi Seba Nest adıyla yükselecek. Proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek.

Seba Nest nerede?
Seba Nest nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Nest nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim.

Kağıthane Seba Nest projesinde satışlar başladı. Projede toplam 70 adet konuta yer veriliyor.

Kağıthane Seba Nest projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkan da bulunuyor. 2 blok olarak yükselen projede1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Seba Nest nerede?
Seba Nest nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Nest nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim.

Seba Nest projesinde yer alan konutların fiyatları 185...