05 / 05 / 2024

Seba Offices boulevard

Seba Offices boulevard

Seba Offices projesi 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. Metrekaresinin 3 bin 250 dolardan satıldığı projede 188 adet ofis, 13 adet dükkan ve 3 adet restoran bulunuyor. Proje Cendere'de inşa ediliyor.

Erol Bilecik, Seba Office Boulevard projesinde 83 milyon kar etti!

Türkiye'nin lider teknoloji dağıtım grubu lndex Grup şirketi İndeks Bilgisayar, yaklaşık 30 yıllık başarı çizgisini bu yıl 156 milyon liralık net kâr ile taçlandırdı. Ancak bunun 83 milyon liranın üzerindeki bölümünü Seba Office Boulevard projesinden yazılan kâr oluşturdu.

Seba Suites satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL'ye!

Ayazağa bölgesinde hayata geçirdiği Seba Office Boulevard projesinin teslimlerine devam eden Seba İnşaat, Cendere'deki 3. projesi olan Seba Suites'i görücüye çıkardı.

Mesut Yılmaz ve Acun Ilıcalı Seba Office Boulevard'dan ofis aldı!

Toplam 65 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Seba Office Boulevard projesi 19 Temmuz'da teslim edilecek. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projeden kat satın alanlar arasında önemli isimlerin olduğunu söylüyor.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Cityist Offices Piyalepaşa projesi geliyor!

Piyalepaşa Meydanı üzerinde hayata geçirilen Cityist Offices projesi ofis, dükkan ve mağazalardan oluşuyor. Cityist Offices, Meydanbey ve Pam Yapı tarafından inşa ediliyor.

Seba İnşaat, Bodrum Gliss Otel'e ortak oldu!

Seba İnşaat, Bodrum Gündoğan’ın eşsiz koyu Küçükbük’te yer alan Gliss Otel’in yüzde 50 hissesini satın aldı. Seba İnşaat, 5 milyon dolarlık yenileme yatırımı ile önümüzdeki yaz farklı bir konseple oteli yeniden hizmete açacak.

Seba Manolya Bodrum ödeme koşulları!

Seba Manolya Bodrum Evleri projesinde villaların metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor. Seba Manolya Evleri'nde teslimler Mayıs 2017'de gerçekleştiriliyor...

Seba Manolya Gündoğan fiyat!

Seba Manolya Gündoğan projesinde teslimler Mayıs 2017 tarihinde yapılıyor. Bodrum'da yer alan Seba Manolya Gündoğan projesinde 26 ikiz villa bulunuyor...

Bodrum Seba Manolya Evleri'nde 24 ay 0 faizle!

Seba İnşaat, Bodrum’un eşsiz koyu Gündoğan’da yepyeni bir projeye daha imza attı.Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinata 24 aya kadar 0 faiz imkanı sunuluyor.

Seba İnşaat'tan Ihlamur Parkı açıklaması!

Seba İnşaat, “Ihlamur Parkı” olarak bilinen 6.929 metrekare yeşil alanın da yer aldığı, kendisine ait arsa hakkında medyada yer alan haberler, sosyal medyada yer alan yorumlara ilişkin açıklamada bulundu...

Seba İnşaat'tan Ihlamur Parkı'na yeni proje!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, tapusu kendilerine ait yaklaşık 12 dönüm arsanın 5 dönümünün yeşil alan, 4 dönümünün dini tesis alanı, yollar çıktıktan sonra kalan 2.5-3 dönümün de imarlı konut alanı olarak ayrıldığını söyledi.

Seba İnşaat, Sarıyer Seba Carina Evleri'yle dönüş yapıyor!

Seba İnşaat, 21 yılda İstanbul ve Bodrum'da iki binden fazla konut, ofis, iş merkezi, otel ve sinema projesine imza attı. 4 yıl aradan sonra bu sefer Sarıyer'e 'Seba Carina Evleri'yle dönüş yaptı.

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi!

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seba Office Boulevard projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL + KDV'den başlıyor...

Seba Offices boulevard Haberi

Seba Offices boulevard

İstanbul Kağıthane - Cendere'de yatay mimariyle hayata geçirilen Seba Office Boulevard projesinde satışlar başladı. Proje Seba İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Seba Offices projesi Kemerburgaz'a 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 14 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Seba Offices projesi fiyatları şu şekilde; Dükkanların metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan, ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 250 dolardan başlıyor. 


2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Seba Offices projesi 188 tane ofis, 13 tane dükkan ve 3 tane restorandan meydana geliyor. Projenin ödemelerinde lansmana özel sürprizler yapılıyor. 


Cendere Seba Offices projesi  5 blok ve 204 bağımsız birimden oluşuyor. 24 bin 621 metrekare alan üzerinde yükselen projenin 66 bin 750 metrekaresi satılabilir alan olarak tasarlandı. 


Seba Office Boulevard iletişim

Tel:02123230303

Web:http://www.sebainsaat.com.tr/

Esra...