02 / 05 / 2024

Seba Suites evleri nerede

Seba Suites evleri nerede

Seba İnşaat'ın Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Kâğıthane'de hayata geçirdiği Seba Suites'te metrekare fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Göktürk Evleri nerede? 

Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Göktürk Evleri fiyat!

Seba Göktürk Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Seba Suites projesinin metrekaresi 11 bin TL!

İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi’nde hayata geçirilen Seba Suites, sunduğu olanaklar sayesinde sakinlerine bambaşka bir deneyim yaşatacak. Metrekaresi 11 bin TL’den satışa sunulan projenin Haziran 2020’de tamamlanması planlanıyor...

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Seba Suites iletişim!

Seba Suites iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 14 ve15 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 144 daireye bulunuyor. 

Seba Suites'te metrekaresi 9 bin TL'ye!

Seba İnşaat'ın Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Kâğıthane'de hayata geçirdiği Seba Suites'te metrekare fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Cendere Seba Suites teslim tarihi!

Cendere Seba Suites teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 144 daire ve 23 adet ticari birimden meydana gelen proje Seba İnşaat imzasıyla Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Seba Suites teslim tarihi!

Seba İnşaat tarafından Seba Suites projesinde 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. Seba Suites'te metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor..

Seba Suites evleri nerede Haberi

Seba Suites evleri nerede

Seba İnşaat tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi 7 bin 256 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. 15 ve 11 katlı 2 blok halinde yükselen Seba Suites'te 144 daire ve 23 adet ticari birime yer veriliyor. 

A bloğunda 88, B bloğunda ise 56 dairenin yer aldığı Seba Suites projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 60 ile 180 metrekare arasında değişiyor. 

Fiyatların metrekare bazında ortalama 9 bin TL'den başladığı projede daire fiyatları ise 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede firma bünyesinde 60 ay 0 faiz ve 120 ay 0.50 faiz fırsatı sunuluyor. Projede daireler 2019'da teslim edilecek.

"Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılan Seba Suites'te  açık yüzme havuzu, çocuk parkı, fitness...