08 / 05 / 2024

Sebahattin Akkaya aday

Sebahattin Akkaya aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AKP Burdur Belediye Başkan Adayı olan Sebahattin Akkaya kimdir? Sebahattin Akkaya bugüne kadar neler yaptı? İşte Burdur Belediye Başkan Adayı Sebahattin Akkaya...

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu!

İş adamı Donald Trump, ABD’de Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu. Trump'ın adaylığı, Ohio eyaletinin Cleveland kentinde devam eden Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde bu akşam resmiyet kazandı.

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıkladı. Karataş "Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır." dedi.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Antplato projesi Leed Gold adayı!

Ant Yapı’nın sürdürülebilir projelere verdiği önem Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato için de devam ediyor. Antplato, dünyanın en güvenilir “Yeşil Bina Sertifika Sistemi” Leadership in Energy and Environmental Design’a (LEED) aday oldu.

Kanlıca Miraç Camii Projesi örnek olmaya aday!

Kanlıca'da hayırseverlerin bağışları ile yükselen Miraç Camii, mahallelinin istifadesine sunulan Kültür Merkezi ile de örnek olmaya aday...

Antplato projesi LEED Gold adayı!

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Selenium Retro projesi LEED Gold Sertifikası adayı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşa ettiği “LEED Gold Sertifikası” adayı projesi Selenium Retro, tamamlandığı zaman; tasarımı doğrultusunda doğal ışıktan faydalanacak, seçilen çevre dostu malzemeler ile ortamdaki zehirli bileşikleri azaltacak.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Sebahattin Akkaya aday Haberi

Sebahattin Akkaya aday

Sebahattin Akkaya kimdir?

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Sebahattin Akkaya oldu. Peki Sebahattin Akkaya kimdir?


Sebahattin Akkaya biyografi..

Sabahattin Akkaya, 1951 yılında Senirkent doğumlu. İlk, Orta ve Liseyi Burdur'da bitiren Sebahattin Akkaya 2014 yerel seçimlerinde AKP Burdur Belediye Başkan Adayı oldu.


Sebahattin Akkaya, Bursa Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Tamamlama Programından mezun oldu. Bursa'da bulunduğu 1974 - 1977 yıllarında Bursa Yüksek Tahsil Talebe Derneği ve Milli Türk Talebe Birliği Başkanlığı, Bursa Marmara Gazetesi yazı işleri mesul müdürlüğü görevlerini yürüttü.


1978 yılında tekrar Burdur'a döndü. Sabahattin Akkaya 16 yıl Burdur Ticaret Lisesi ve Anadolu Lisesinde Türkçe...