02 / 05 / 2024

Sebahattin Çintaş

Sebahattin Çintaş

Vinç operatörlüğünü zorlu meslekler arasında yer alıyor. Bu zorlu mesleği seçen Sebahattin Çintaş, 14 yıldır yerden yüzlerce metre yükseklikte çalışıyor.

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Bilgin ve Tutku Bilgin ortaklığında kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Esat Emanet ve Sebahattin Emanet ortaklığında kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Beko ActiPress Buharlı El Ütüsü'nde ayın kaçırılmayacak son fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Buharlı El Ütüsü,sahip olduğu güçlü buhar teknolojisi,kireç önleme sistemi ve akıllı ütüleme modu ile intaçı kırışıklıkların üstesinden geliyor.

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Aykut Kaya, Erdinç Güney ve Sebahattin Gür ortaklığında kuruldu.

Sebahattin Çintaş Haberi

Sebahattin Çintaş

Zorlu meslekler arasında yer alan kule vinç operatörlüğünü meslek olarak seçen Sebahattin Çintaş, 14 yıldır yerden yüzlerce metre yükseklikte, bir metrekarelik kabin içinde mesaisini tek başına geçiriyor.


Her mesleğin kendine göre bir zorluğu var ama bazı meslekler var ki zorluğun sınırlarını da aşar nitelikte. Yapması cesaret isteyen bu mesleklerden biri de mesainin tamamının yerden yüzlerce metre yukarıda geçirildiği, kule vinç operatörlüğü... Bu mesleği zorlu kılan şey sadece yükseklik değil, saatler süren yalnızlık.


İnşaat sektörünün gelişmesiyle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere birçok kentte yaygın bir iş sahası haline gelen bu zorlu mesleği seçenlerden biri de Amasya'nın Gümüşhacıköyü ilçesinden 38 yaşındaki Sebahattin Çintaş.


14 yıldır yerden metrelerce yükseklikte kule vinç operatörü olarak görev yapan Çintaş evli ve iki çocuk babası....