21 / 05 / 2024

Şebnem Buhara mimarlık

Şebnem Buhara mimarlık

Mimar Şebnem Buhara kimdir? Mimar Şebnem Buhara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şebnem Buhara, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Şebnem Buhara..

No 26 Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 26 Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Ünal tarafından kuruldu.

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soner  Gemici ve Şebnem Özösken tarafından kuruldu. 

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Eren ve Sevil Çelik ortaklığında kuruldu. 

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şebnem Gültepe ve Numan Tugay Konuk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Şebnem Kürşat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Şebnem Kürşat Mimarlık Anonim Şirketi, Fatma Şebnem Kürşat Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Temmuz' da Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

GC Mimarlık: Kapalı kutu plazalar ömrünü tamamladı!

GC Mimarlık Kurucusu ve Baş Mimarı Şebnem Gürcün sağlıklı ve ferah çalışma ortamı için iş yerlerinin nasıl tasarlanması gerektiğini anlattı

Kaf Mimarlık Tasarım şirketi kuruldu!

Kaf Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Şebnem Buhara mimarlık Haberi

Şebnem Buhara mimarlık

Şebnem Buhara kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi mezunu Şebnem Buhara, üniversite yıllarında başladığı çalışma hayatına, 1998 yılında kendi kurduğu Boudesign Mimari Ofisi’ nde devam etmektedir. 


Mimari eğitim ve yeteneğini tasarım ve uygulamada kullanmaya odaklı pek çok projeye imza atmıştır. Ana prensibini; müşterilerinin kimliği, istekleri ve hayallerini, kendi mesleki tecrübe ve hayal gücünü katarak doğru, ‘yalın ve zamansız mekanlar yaratmak’ olarak tanımlıyor. 


Bu bağlamda projelerinde kendine has, özel mobilya ve obje tasarımlarıyla da öne çıkıyor. Butik anlayışa sahip Şebnem Buhara, fabrikasyon işlerden bilhassa uzak durarak; mekanın kişiliğini bozmadan ve aynı zamanda yaşayanların da karakterini yansıtan dekorasyonlar yaparak adından söz ettiriyor. 


Şebnem Buhara’nın hedef kitlesi; bir mimarla çalışmayı nitelik olarak gören ve bunu hayatına geçirmek isteyen kitleler. Tasarım çalışmasından önce müşterisinin isteklerini, hayal ettiklerini, özellikle karakter...