04 / 05 / 2024

Şebnem Dinçgör evi

Şebnem Dinçgör evi

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Konut alacaklar evleri maskeli ya da görüntülü geziyor!

Zingatcom tarafından gerçekleştirilen ankete göre, salgın döneminde, ilanda beğendiği evi görüntülü gezmek isteyenlerin oranı yüzde 54'e ulaştı.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

İngiliz ajan Le Mesurier'in evi ilk defa görüntülendi!

İstanbul'da ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evinin içi ilk kez görüntülendi.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat'taki yöresel ev yoğun ilgi görüyor!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarıhacılı Mahallesi'nde açılan Yöresel Ürün Pazarı ve Kahvaltı Evi yoğun ilgi görüyor. Konakta Yozgat yöresine ait yöresel ürünler satılırken, üst katta ise organik kahvaltı ve yöresel yemekler satılıyor.

Ara Güler'in vefatı sonrasında görüntülenen evi!

Usta foto muhabiri Ara Güler, tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ara Güler'in vefatı sonrasında evi görüntülendi. İşte Ara Güler'in evi... 

Sakarya'ya Abhaz Kültür Evi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Abhaz Derneği Başkanı Oral Kobaş ve beraberindekileri makamında ağırladı. Kültür evi müjdesi veren Başkan Toçoğlu "Kurulacak kültür evi projesi ile ilgili de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Kadıköy Karikatür Evi açıldı!

Hasanpaşa'da 1906 yılında yapılan ve aslına uygun restore edilen tarihi ahşap köşk, Karikatür Günleri dolayısıyla "Karikatür Evi" olarak hizmet vermeye başladı.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Altındağ Afrika Kültür Evi açıldı!

25 Mayıs Dünya Afrika Günü’nde, Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi, Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından Hamamarkası’nda açıldı.

Şebnem Dinçgör evi Haberi

Şebnem Dinçgör evi

Şebnem Dinçgör, Ocak 2012'de Mehmet Dereli'den boşandıktan iki ay sonra Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara satın almıştı. Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Bahar aylarından beri Yalıkavak'taki evinin dekorasyonu ile uğraştığını bildiğim Şebnem Hanım, sonunda muradına ermiş. Bayram arifesinde oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başlamış. Bu arada Şebnem Hanım'ın, Mehmet Dereli'den boşanırken yüklü bir tazminat aldığı iddiaları da doğru galiba!!!


Sabah/ Bülent...