02 / 05 / 2024

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sefa Aydos ve Hasan Uz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi, 201 Sokak'ta kuruldu.

14 kişiye mezar olan Seçkin Apartmanı'nda sır perdesi aralıyor! Rezerv alan....

Hatay’da 6 Şubat depreminde 14 kişinin öldüğü Fuat Seçkin Apartmanı’nın müteahhidi Selahattin Yüksel ile ilgili sır perdesi aralanıyor. 

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Şirketin merkez nakli Küçükçekmece’de yapıldı.

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Bekler tarafından kuruldu.

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Seçkin tarafından kuruldu.

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat Haberi

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sefa Aydos ve Hasan Uz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi, 201 Sokak'ta kuruldu. 


Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; METAL 1-Metal kiremit üretimi imalatı,ihracatı pazarlaması alımı satımı toptan ve perakande satışını yapmak. 2-Kiremit köpüğü,nem bariyeri ve çatı aksesuarları,yapı malzemeleri toptan ve perakende alımı satımı ithalatı ihracatı yapmak. 3-Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadyum, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom,...