16 / 05 / 2024

Seçkin Kınay

Seçkin Kınay

Hestaş İnşaat Madencilik Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seçkin Kınay, Osman Kınay tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Büyükçekmece'de kuruldu.

14 kişiye mezar olan Seçkin Apartmanı'nda sır perdesi aralıyor! Rezerv alan....

Hatay’da 6 Şubat depreminde 14 kişinin öldüğü Fuat Seçkin Apartmanı’nın müteahhidi Selahattin Yüksel ile ilgili sır perdesi aralanıyor. 

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Büyük Marmara depremi için flaş açıklama: Hesaplara göre son 6 yıl kaldı!

TTB Olağan Dışı Durumlarda Sağlık Hizmeti Kolundan Uzm. Dr. Seçkin Kara, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Uluslararası dev bankadan dolara ilişkin kıyamet senaryosu! Dolar 36 TL’ye çıkacak! Tarih verildi!

Britanya merkezli bankacılık devi Standard Chartered, genel seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanır ve mevcut ekonomi politikalarını devam ettirirse doların 36 seviyesine çıkabileceğini öngördü.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

iPhone 13 ile aynı işlemciye sahip olan iPhone SE artık BİM’de! Bu fiyat daha önce görülmedi! 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Apple’ın en dayanıklı telefonlarından biri olan iPhone SE, artık BİM resmi web sitesinde. Uygun fiyata bu cihaza sahip olabilmek için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar…

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Seçkin Özer tarafından kuruldu.

Teknosa'dan seçili kıyma makinelerine yüzde 10 indirim! Arnica Kıyma Makinesi fiyat listesi 5 Temmuz 2022!

Teknosa seçili kıyma makinelerinde yüzde 10 indirim başlattı. Peki Teknosa'da  Arnica Gh21200 Grande Et Kıyma Makinesi ne kadar? İşte Arnica Gh21200 Grande Et Kıyma Makinesi fiyat listesi 5 Temmuz 2022...

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenler'de Furkan Kınay tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Seçkin Kınay Haberi

Seçkin Kınay

Hestaş İnşaat Madencilik Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seçkin Kınay, Osman Kınay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Hestaş İnşaat Madencilik Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...