06 / 05 / 2024

Seçkin Park Evleri

Seçkin Park Evleri

Seçkin Park Evleri'nde konutların yüzde 80'i satıldı

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Vadi İstanbul Park Evleri ödeme seçenekleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadi İstanbul Park Evleri projesi İstanbul Ayazağa'da yükseliyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çengelköy Park Evleri ödeme seçenekleri!

Çengelköy Park Evleri ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Dairelerin 360 bin dolardan başlangıç gösterdiği proje William Turner ve Demirland GYG A.Ş imzası taşıyor.

Sağlam Park Evleri fiyatları!

Sağlam Park Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri seçenekleri 4+1'den başlıyor.

Gazi Çelik: Queen Park başkentin en seçkin projelerinden!

URANSAN AŞ'nin yeni konut projesi Queen Park'ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Queen Park'ın başkentin en seçkin projelerinden biri olacağının altını çizdi.

Bahçeşehir Eval Park Evleri satış ofisi iletişim!

Eval İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bahçeşehir Eval Park Evleri daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.Bahçeşehir Eval Park Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası olarak 0212 876 20 11.

Bahçeşehir Eval Park Evleri satılık!

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanması planlanan projede 870 daire yer alıyor. Bahçeşehir Eval Park Evleri satılık daire seçenekleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Seçkin Park Evleri Haberi

Seçkin Park Evleri

Seçkin Park Evleri, Tekno Çizgi İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirilen bir proje. 8 blokta 146 konuttan oluşan Seçkin Park Evleri'nde konut satışları yüzde 80 oranında tamamlandı. Konutlar 2008 yılının kasım ayından itibaren sahiplerine teslim ediliyor.

Toplam arsa alanı yaklaşık 24 bin metrekare olan Seçkin Park Evleri'nde alanları 113 ile 144 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar bulunuyor. Fiyatlar ise 95 bin TL'den başlıyor, 145 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yapı Kredi, Finansbank, Şekerbank ve Denizbank'tan 100 bin TL'lik konut kredisi kullanılabiliyor. 120 ay vadede faiz oranları yüzde 1.05 ile yüzde 1.09 arasında değişiyor.

Karşıyaka'ya 17 kilometre, Konak'a ise 24 kilometre mesafede inşa edilen sitede yüzme havuzları, spor alanları, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

0232 838 31 32