01 / 05 / 2024

seda sayan mecidiyeköy ev

seda sayan mecidiyeköy ev

Birçok kez vergi rekortmeni olarak dikkat çeken Seda Sayan, tüm birikimini gayrimenkule yatırıyor. Sanatçı, şimdi de gözünü Mecidiyeköy’de yükselen milyon dolarlık rezidansa dikti...

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Seda Sayan Cihangir'deki otel projesinden vazgeçti!

Dokuz yıl önce Cihangir’de bir apartman satın alan Seda Sayan, otel yapmak istediği mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçti.

Kibariye: Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturduk!

45 yıldır sahnelerde olan Kibariye, özel açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturdukları söyledi.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Seda Sayan'ın mekanı Etiler Şamdan'a tahliye kararı!

Seda Sayan'ın sahip olduğu, İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan'a tahliye kararı çıktı. İşletmeden uzun süredir kira alınamadı.

Seda Sayan'dan Asiye ve Resul Ayrıç çiftine yanıt!

Seda Sayan beş yıl önce ev alacağını söylediği Asiye ve Resul Ayrıç çiftine dair ‘sözünü tutmadı’ haberlerine açıklık getirdi. Sayan, “Evi aldım, beğenmediler” dedi

Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıldır Seda Sayan'dan ev bekliyorlar!

GAZİANTEP'te, her ikisi de cüce sendromu ile dünyaya gelen Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıl önce evlendikten sonra katıldıkları televizyon programında kendilerine ev alacağını söyleyen Seda Sayan'ın sözünü tutmasını bekliyor.

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!

Torun Center Mecidiyeköy satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Nurol Tower Mecidiyeköy Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

243 adet home ofis, 12 adet ofis ve 36 adet ticari birimden meydana gelen Nurol Tower projesi Şişli Mecidiyeköy'de yükseliyor. 32 katlı tek blok halinde inşa edilen Nurol Tower Nurol GYO imzası taşıyor

seda sayan mecidiyeköy ev Haberi

seda sayan mecidiyeköy ev

Sahnelerin ve ekranların en çok kazanan isimlerinden biri olan Seda Sayan, yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Bugüne kadar kazandığını hep gayrimenkule yatıran güzel sanatçının İstanbul'un en pahalı rezidanslarında daireleri bulunuyor.


Eğlence hayatının gözde kulüplerinden biri olan Etiler Şamdan'ın mülküne sahip olan Sayan'ın, yurtdışında da birçok evi var. Gayrimenkul yatırımlarına devam eden sanatçının, şimdi de Mecidiyeköy'de yükselmeye başlayan ve kısa bir süre önce satışa çıkan çok lüks bir rezidanstan daire alacağı konuşuluyor.


GAYRİMENKUL KRALİÇESİ


Mecidiyeköy’de yapılan rezidanstan daire bakan ve projeyi çok beğenen Sayan, yaklaşık 4 milyon doları gözden çıkardı. Seda Sayan, Etiler Şamdan’ın mülkünü 8 milyon dolara almıştı. Ünlü şarkıcının Gayrettepe’de şu an oturduğu evin değeri ise 3 milyon dolar.


Sanatçının ayrıca dünya jet-set’inin ve Hollywood ünlülerinin de evlerinin bulunduğu İngiltere’nin başkenti Londra’da da...