28 / 04 / 2024

SEDAŞ Üniversiteler ile ortak projeler gerçekleştirecek

SEDAŞ Üniversiteler ile ortak projeler gerçekleştirecek

SEDAŞ, elektrik dağıtım bölgesindeki üniversitelerle etkin iletişim kurma hedefi doğrultusunda, SAÜ,KOÜ,BAİBÜ,DÜ ve GTÜ ile ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla ilk adımları attı.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarfaraz Y. Hokabaj ve Seda Mercan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

KHK ile kapatılan üniversiteler mecliste!

KHK ile kapatılan üniversiteler ve üniversitelerin öğrencilerine ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal kapatılan üniversite sayısını sordu..

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Karakaya, Yusuf Karakaya, Faruk Karakaya ve Ersan Deveci ortaklığında kuruldu. 

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Çağlar tarafından kuruldu. 

Kösedağ Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kösedağ Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İzzet Özçelik tarafından 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kibariye: Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturduk!

45 yıldır sahnelerde olan Kibariye, özel açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturdukları söyledi.

Sultangazi'de üniversite inşaatları yükseliyor!

Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile devam ettiriyor. Sultangazi'de üniversite inşaatları yükseliyor.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıldır Seda Sayan'dan ev bekliyorlar!

GAZİANTEP'te, her ikisi de cüce sendromu ile dünyaya gelen Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıl önce evlendikten sonra katıldıkları televizyon programında kendilerine ev alacağını söyleyen Seda Sayan'ın sözünü tutmasını bekliyor.

SEDAŞ, Üniversiteler ile ortak projeler gerçekleştirecek!

SEDAŞ, elektrik dağıtım bölgesindeki üniversitelerle etkin iletişim kurma hedefi doğrultusunda, SAÜ,KOÜ,BAİBÜ,DÜ ve GTÜ ile ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla ilk adımları attı.

SEDAŞ Üniversiteler ile ortak projeler gerçekleştirecek Haberi

SEDAŞ Üniversiteler ile ortak projeler gerçekleştirecek

SEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Dağıtım Direktörlüğü ve İş Geliştirme Müdürlüğü’nün  üniversiteler ile gerçekleştireceği işbirlikleri doğrultusunda, öğrencilerin proje üretmelerine olanak sağlamak amacıyla AR-Ge alanında çalışmalar yapılması planlandı. Ayrıca üniversite öğrencilerine SEDAŞ’ta oluşturulacak kontenjanla staj yapma imkanı da sağlanacak.

SEDAŞ, üniversitelere dönük iletişim çalışmalarında ilk adımı attı

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven gençlerin henüz üniversitede okurken, iş hayatı ile ilgili deneyim kazanmasının önemine dikkat çekerek “Proje üretme imkanı sağlandığında, bu projeleri raporlarla tanıtmak, yöneticilere sunuşlar yaparak bir fikri savunmak, iş hayatının vazgeçilmez unsurlarıdır. SEDAŞ olarak, öğrencilere bu tecrübeleri de yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi.

SEDAŞ’ın üniversitelerde öğrencilerle buluşması için gerekli çalışmalara da başlandığını belirten Bekir Sami Güven, elektrik dağıtım sektörü deneyimlerinin öğrencilere aktarılmasını hedeflediklerini belirtti. Güven “Bir elektrik dağıtım şirketi olarak Ar-Ge projelerimize yönelik...